inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. şubat ayında yine aynı tedaviyi görmüştüm ben. ovitrelleden sonraki 14. gün test yaptım çıkmadı. 16. gün çook silik çıktı. kan testi yaptırdım aynı gün 13,89 çıkmıştı. yaklaşık 10 gün boyunca çok güzel artış gösterdi ama sonra düşmeye başladı. malesef daha kese bile görünmeden düşük yaptım. sonra bir ay ara verdik. bu ay tekrar aynı tedaviyi uyguladı doktorum. inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. beklemek çok zor:2:
Ve kaç aydır bekliyordum sonunda bebeğim geliyor nisan ayı şaka gibi geldi <3
Ve kaç aydır bekliyordum sonunda bebeğim geliyor nisan ayı şaka gibi geldi <3
HATIN NERDESIN TATLIM BUGUNDE ADET OLMADIM..............napcam ben:26:
henuz yapmayı dusunmuyorum ama aklımda her gun kan testı yaptır dıyo ama gelıcek sonuc urkutuyo.
Çok teşekkür ederim , darısı olmayanlara . yok hayır aile hekimine gittim ultrason dan bakıldı . pazartesi hastanede randevum var . sadece folk asit kullanmaya dikkat ettim :)canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.doktora gittin mi.tedav uyguladımı.yada herhangi kür uyguladın mı?
teşekkür ederim , darısı isteyenlere :))gözün aydın canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim , darısı olmayanlara . yok hayır aile hekimine gittim ultrason dan bakıldı . pazartesi hastanede randevum var . sadece folk asit kullanmaya dikkat ettim :)
Amin canım ins sizlerden de güzel haberiniz alırızmaşallah canım ne güzel rabbim bizede nasip etsin inşallah.
mutlaka sonucunu yaz canım heyecanla bekliyoruz
benımde 2 gundur batma var. hatta bugun bıraz fazla oldu cnm acıdı. ıns bu ay tutturabilmişizdir. Bazen keşke korunmasaydık diye düşünüyorum.batım 16 nisan dört gözle biraz da tedirgin bekliyorum
Allah bu nısanda hepimize nasıp etsın canım ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaa uzme canını umutlu olalım hep beraber
Cok uzgunum suan.kelimeler düğümlendi. ptesi 18,8 di simdi 25,5 olmus iki kati bile olmamis.ne dicegimi bilemiyorum.hayirlisi diorum ama icimde bisiler acio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 günde en az 2 katina cikmasi gerekiyordu.ama olmadi yani muhtemelen kimyasal gebelik ve gidecek demek oluyor bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?