nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

Insallah canim Rabbim.herseyin hayirlisini versin biz istiyoruz Rabbim.dualarimizi isteklerimizi kabul etsn insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi yerde okumuştum bahar aylarnda özellikle nisanda üreme daha fazla oluyormus hem insanlarda hem hayvanlarda.onun icn bu ayi iyi degerlendrmk lazim.benm kizm var nisanda hamile kalmistm korunmayi birakir birakmaz ve tek seferde.insallh bu ay ben de ikinciye hamile kalirm

HATIN NERDESIN TATLIM BUGUNDE ADET OLMADIM..............napcam ben:26:

Canım sen sabah ilk idrarla yapmamıştın testi ben öyle hatırlıyorum, bugün sitede sabah senin mesajını aradım ama yoktun, ilk idrarla denemelisin bence

henuz yapmayı dusunmuyorum ama aklımda her gun kan testı yaptır dıyo ama gelıcek sonuc urkutuyo.

Canım kan testi daha erken mi sonuç veriyor? Bence ilk başta idrar dene, birisi yazmış sanirim uyuzcan dı adı, o bat dan önce test yapmış silik çizgi, bat tarihi gectikten sonra net çift çizgi görmüş, bende ümitlendim batımdan 3 gün önce idrar testi yapma kararı aldım

canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.doktora gittin mi.tedav uyguladımı.yada herhangi kür uyguladın mı?
Çok teşekkür ederim , darısı olmayanlara . yok hayır aile hekimine gittim ultrason dan bakıldı . pazartesi hastanede randevum var . sadece folk asit kullanmaya dikkat ettim :)

Arkadaslar ben bugun yine kan verdim en son ptesi gunu 18,8 cikmisti degerim bugun kac cikarsa normal gidio sayilacak en az kac cikmali.4 gib i cikicak sonuc heyecanla bekliyorum

mutlaka sonucunu yaz canım heyecanla bekliyoruz
benımde 2 gundur batma var. hatta bugun bıraz fazla oldu cnm acıdı. ıns bu ay tutturabilmişizdir. Bazen keşke korunmasaydık diye düşünüyorum. batım 16 nisan dört gözle biraz da tedirgin bekliyorum

Akşamüstü beni arar aramaz söyleyeceğim hep dua ediyorum ins yukselmistir hesabima gore en az 45-50 civarında olmasi gerekiyor. Ama boylede yavasca yukselirse baya bi gec dollenme olmus oluyor değil mi? Kimyasal gebeliktir diye korkuyorum ya

onu bilmiyorum canım hiç kan testi aşamasına kadar gelemedim henüz
bu ay da olmazsa mola vercem biraz sürekli düşünüyorum olmuyor böyle

ne güzel hamileler çogaldı maşallah ...benim bugun adetim bitiyor artık başlarız calışmalara:26:

Cok uzgunum suan.kelimeler düğümlendi. ptesi 18,8 di simdi 25,5 olmus iki kati bile olmamis.ne dicegimi bilemiyorum.hayirlisi diorum ama icimde bisiler acio

canım neden bu kadar üzüldün kötü bi anlama mı geliyor yani?

2 günde en az 2 katina cikmasi gerekiyordu.ama olmadi yani muhtemelen kimyasal gebelik ve gidecek demek oluyor bu

2 günde en az 2 katina cikmasi gerekiyordu.ama olmadi yani muhtemelen kimyasal gebelik ve gidecek demek oluyor bu

Anladım canım, bence hemen üzme kendini Allah büyük, belli olmaz sonuçta öyle değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…