nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

laboquic canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende farklı bi marka aldım ama çıkmadı ya adetm 22 sinde sence geçmiş midir benm yumurtlama gerçi biz epey çalştık ama bakalım

Oyle deme hemen yaa. Yarin bi idrar testi daha yap. Eger daha koyuysa hersey yolunda demek. Zaten iki gun sonrada kan vericen.

cnm belki önce olmuştur şn ne zamn başladın

Hayirli sabahlar arkadaşlar,ben bi 3 kez düşük yaşadım 3 de kimyasal gebelikti, 3 nünde belirtileri birbirine benzemiyordu, ilkinde sadece pembe leke geldi, ikincide goguslerim belim cok agridi ve beyaz akintim cok oldu,üçüncude hic belirtim olmadi, isteyen herkese dua ediyorum kendimede, rabbim en kisa zamda nasip etsin ins

Canım hemen sıkma canını belki cuma günü artar bellimi olur, hem unutma psiloloji ve inanmak çok önemli vücudumuzu beynimiz yönetiyor. Inşallah cuma günü hayırlı haberlerini burdan okuruz :)

bende farklı bi marka aldım ama çıkmadı ya adetm 22 sinde sence geçmiş midir benm yumurtlama gerçi biz epey çalştık ama bakalım

Canım sen bayagı bi acele etmişsin, benim adetim 16 sında ben bile daha test yapmadım :) yani adetin 22sindeyse beklesen iyi olur daha döllenme olmamıştır muhtemelen, hem senin şuandada çalışmalara devam etmen lazım daha yumurta çatlamamış olabilir :)

Hayırlısı olsun diyorum artik mevlam neyleer neylerse güzel eyler. cok dusunmemeye çalışıyorum.dusundukve kuruyorum üzülüyorum. o yüzden isteyim zaten oyalamaya çalışıyorum kendimi.dualarla cuma gununu beklicem

hatın adet donemımız aynı bakalım ıkımıze ne olacak bu ay kırmızımı gorcez yoksa cıft cızgımı gorcez heyecanla beklıyorum onumuzdekı haftayı.

benim bat da 28 nisan, yakınmışız :) daha da çok zaman var önümüzde, sabırsızlanıyorum ne kadar sakin olmaya çalışsam da... hadi bakalım, inşallah bu ay olurr :)

inşallah canım Allah nasip ettikten sonra hiçbir şey olmaz merak etme mutlu haberlerini alırız inşallah :)

yok canm yanlış anladın ovülasyon testinden bahsediyorm hamilelik testi değil

kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan varsa baan yardımcı olabilir mii:44: 16. ve 17. gün çift çizgi çıktı. 15.gün ve 17. gün yakınlaşma oldu. bugün yani 18. gün silikleşti. yumurtam çatlamış yani. şimdi ben bugün de çalışma yapayım mı yoksa yarını mı bekleyeyeim:44:

hoşgeldın canım inş bu aylarda Allah nasıp eder bıze bebışlerimizi de daha cok zaman ayırabılırız yavrularımıza bende cok ama cok heveslıyım batım 7 nısandı hala olmadım ama testte de bısey çıkmadı................ılk deneme bizim sen kac yıllık evlısın kacıncı deneme

canını sıkma nıl alp Allah herseyın en doğrusunu bılır bundada vardır bır hayır............Mevlam görelım neyler neylerse guzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…