laboquic canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bugun pekte iyi haber ler almadim.kan testi sonucum 18,8 cikti. Dr cumaya kadar bekleyelim cuma yine kan tesyi yapalim dedi. Simdilik böyle ama dusuk cikti değer ya kimyasal gibi geldi bana.ancak toparlanip yazabildim buraya. Bu arada idrar testide hala silik cizgi cok net cikio o beni heveslendirmisti ama kismet artik
selam arkadaşlar ececim canım ALLAH yardımcın olsun.. inş. en kısa zamanda sağlıklı bebeğine gebe kalacaksın üzülme..
ben bugün kontrolüme gittim 17,5mm-13mm-11mm-10mm-8mm bisürü yumurtacıklarım olmuş işe yarasa da yaramasada.. doktor çok iyi dedi rahim inceliğide aynı şekilde iyiymiş adetimin 23.günü olmasına rağmen gebeliğe uygunmuş.. bugece çatlatma iğnesi olacağım.. cuma 11,30da 3.aşılama.. doktor bu aşılama da tutmazsa seninle tüp bebek için görüşme zamanı gelir dedi..
Ben bugun pekte iyi haber ler almadim.kan testi sonucum 18,8 cikti. Dr cumaya kadar bekleyelim cuma yine kan tesyi yapalim dedi. Simdilik böyle ama dusuk cikti değer ya kimyasal gibi geldi bana.ancak toparlanip yazabildim buraya. Bu arada idrar testide hala silik cizgi cok net cikio o beni heveslendirmisti ama kismet artik
bende farklı bi marka aldım ama çıkmadı ya adetm 22 sinde sence geçmiş midir benm yumurtlama gerçi biz epey çalştık ama bakalım
Canım sen bayagı bi acele etmişsin, benim adetim 16 sında ben bile daha test yapmadım :) yani adetin 22sindeyse beklesen iyi olur daha döllenme olmamıştır muhtemelen, hem senin şuandada çalışmalara devam etmen lazım daha yumurta çatlamamış olabilir :)
kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
kızlaar merhaba. bende 8 aylık evliyim. 3 keredir deniyoruz ama olmadı. şimdi adetimin 5. günündeyim bu ayda başlıycaz çalışmalara.. bakalım inşallah bu ay olur yaaaa....30 nisan adet tarihim.. inşallahhh olmamda sürprizleri alırım.. isteyen herkese nasip etsin rabbim. banada
sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Allah nasip edecek olsa hiçbir şey engel olamaz da işte yine de insanın aklına her şey geliyor.:44: Rabbim inşaallah bu sefer ol der ve olur. Bu ay içimde başka türlü bi ümit var. hayırlısı bakalımmm
canım çok tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, darısı hepimizin başına.
hatın adet donemımız aynı bakalım ıkımıze ne olacak bu ay kırmızımı gorcez yoksa cıft cızgımı gorcez heyecanla beklıyorum onumuzdekı haftayı.
Canım sen bayagı bi acele etmişsin, benim adetim 16 sında ben bile daha test yapmadım :) yani adetin 22sindeyse beklesen iyi olur daha döllenme olmamıştır muhtemelen, hem senin şuandada çalışmalara devam etmen lazım daha yumurta çatlamamış olabilir :)
benim bat da 28 nisan, yakınmışız :) daha da çok zaman var önümüzde, sabırsızlanıyorum ne kadar sakin olmaya çalışsam da... hadi bakalım, inşallah bu ay olurr :)
Bende öğretmenim ve aynen nisan Mayıs haziran a umut bağladım ins bu 3 aydan birinde hamile kalırım çok heyecanlı ve hevesliyim...inş herkesin gönlüne göre olur :)
bende istiyorum hatta geçen nisandan beridir de istiyorum.
ben 5 aydır deniyorum ama bi türlü nasip olmadı insaallah bu ay herkez hamile kaalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?