• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan ayı klomen kullananlar neler yaşıyorsunuz birbirimıze umut olalımm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben nisanın 6sında klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum hala beklemedeyim test yapıcam haftaya😕

Hayırlısı olsun canım beklemek zor ben ilk defa klamen kullanmaya basladım bakalım nasıl olcak bu ay

Kizlar bana çatlatma iğnesi vermedi doktor klomen kullandım bitti adetim gecikti 3 gün klomen geciktiriyor mu umutlanmasın istemiyorum:(

Bende klomen kullandım bitti daha 24 nisanda kontrole gıtcem canım catlatma ıynesını neye gore veriyorlar bılmıyorum doktorun bısey demedi mi

bende geçen hafta kullandım salı günüde iğnemi olucam . bu 4. sefer olacak umarıö bu sefer olur..

20200419_171708.jpg
kizlar hemsire arkadasim baktida adetimin 16.gunundeym.sizce yumurta mi bu ikisi pkoyum

Aynen canım ilk kullanmam klomen ı ama ıgne verırım falan demedi doktor ınsallah Hayırlısıyla olur sen ıyneyı kullandın mı canım

Aynen canım ilk kullanmam klomen ı ama ıgne verırım falan demedi doktor ınsallah Hayırlısıyla olur sen ıyneyı kullandın mı canım
ben salı günü olcam iğnemi 4. iğnem olucak . 4 aydır klomen ve daha sonrasında çatlatma iğnesi oluyorum yumurtalıklarm gayet gelişiyor yumurtlıyorumda ama tutmuyor hayırlısı artık bu aydan ümitlyim bakıcaz :)

4 ay klomen kullandım 2sinde catlatma ignesi de oldum. Benim doktorum 2 yumurta olusmadan igne yapmadi. Ignenin içinde hcg var bir ton hamilelik belirtisi yapiyor. Onlara belirtilere asla bakmayin.

Insallah canım hayırlısıyla ıgnenı olup hamile kalırsın umarım bende bu ay hamile kalırım beklemek cok zor

Insallah canım hayırlısıyla ıgnenı olup hamile kalırsın umarım bende bu ay hamile kalırım beklemek cok zor
inşaaaallaaaaah 🙏🏼 umarım rabbim hayırlısıyla versin kucagına 💐💐 oldum bakalm iğnemi beklicez çok zor gerçekten beklemek 1 sene oldu benim hala bekliuorum

Back