Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi kullan benim hep yanlış çıkartıyor program 3 ayım çöpe gitti

Programı ben de kullanıyorum ama sadece bat beklemek için canım, yumurtlama tutmuyor, orda görünenden daha önce yumurtam çatlıyor, tam takip için ovulasyon testi kullanmalısın mutlaka

Canım uygulamalar yanlış mesela benim bu ay regleden 13 gün sonra gösteriyordu ama regli oldum 2 gün sonra 2 yumurtam vardı 23 mm hatta doktora gittim yoktur dedi alttan muayene edince gördü varmış gerçekten dedi testimde bu

Eklentiler

• B21633A1-451A-4844-9593-C4DC362CF15B.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 36
Sitede hiç umudu olmayanların hamile olduğunu gördüm, demek ki bize de olabilir, ben her ay 10 gün önceden başlardım ağlamaya
Umudunu kaybetme doğru zamanda her isteyene nasip olacak inşallah
Aslında bi kere oldu kaybettim 9 haftalık inşallah bi daha olur tek duam bu İnşallah hepimiz göbekli bebişli oluruz

O zaman 20si gibi döllenme olmuş olsa 14-15 gün yine daha gelmemiş canım birkaç güne tekrar yap, umarım hamilesindir ben de bu ay göğüs ucum acıyor hamile olduğuma yormaya çalışıyorum
Canım yanlış hesaplamışım hala umutt var demekki doktora gittiğimde 23 marttı ve çatlamamıştı 24 ünde çatlamış demekki daha baya var erken davranmışım ben pik olduğu günden itibaren hesaplamışım

Biz Martta daha ilk vaka yokken denemistik.. hayirlisi olsun diye dua ettim ama olmayinca bian uzulsemde iyiki olmadi nasil doktora gidecektik diye dusundum markete bile gonlumuzce gidemiyorken.. biz nisani bos gececez sonrasindada ortaligin durumuna gore..

Hangi ulkede olmus acaba bu olay hic duymadim cok uzuldum..

Inşallah ondandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…