Kısmet değilmiş demek ki o zaman umarım tekrardan olur.Bu defa sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah.suyum yavaş yavaş bitti bir gece kendiliğinden doğdu 4.ay sonuydu patoloji yapıldı ama bir sebebi yok drum bir anda suyla gelen durumlarda sebepler daha çok oluyor dedi.benim durumum için ise bu bazen olabilecek bir durum sebepsiz birşey dedi önemli olmadığını söyledi.
inşallah bu ay umudum vardı ama bu ara karnım ağrıyor adet olacağım sanırımKısmet değilmiş demek ki o zaman umarım tekrardan olur.Bu defa sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah.
Olmazsınız inşallahinşallah bu ay umudum vardı ama bu ara karnım ağrıyor adet olacağım sanırım
Merhaba hoşgeldin öncelikleKızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bat tarihim 14 nisan adetimden 2 gün donra yumurtlama gördüm değerlendirdik bugün 12. Gün dün erken gebelik yaptım birşey çıkmadı ya kırmızılar gelicek yine
Değişiyor canım 24 27 28 30 hafif pcoluyum geçen ay başı klomen ve çat. İğnesi kullandım mart 18 de regl oldum ama çok az oldum bitti 2 gün sonra doktora gittim ve ovülasyon testi yapmıştım 2 tane 23 mm yumurtam olduğunu söyledi değerlendirdik inşallah tutar ovü aldığım sayfa 17. Gün yap dedi çok erken ama dayanamadım bide neredeyse 1 aydır göğüs hassasiyetim geçmedi normalde regl olunca geçerdi ama hala devam ediyorMerhaba hoşgeldin öncelikleçok erken test yapmışsın normalde kaç günde bir adet oluyorsun ?
Bende adet dün oldum kürtajdan sonra ilk adetim ovulasyon testi aldım bu ay inşallah hepimiz sevinirizSelam kızlar bende az önce marttan ümidimi kesip buraya geldim. Adet tarihi 1 nisan ekleyebilir misinDasmeer ☺
2 hatta nadir olsa da 3 gün bile sürebildiniz oluyorKızlar dünkü testim pik olmuş gibiydi bugün daha koyu çıktı sanki iki gün devam eder mi yumurtlama?Eki Görüntüle 2612911
O zaman 20si gibi döllenme olmuş olsa 14-15 gün yine daha gelmemiş canım birkaç güne tekrar yap, umarım hamilesindirDeğişiyor canım 24 27 28 30 hafif pcoluyum geçen ay başı klomen ve çat. İğnesi kullandım mart 18 de regl oldum ama çok az oldum bitti 2 gün sonra doktora gittim ve ovülasyon testi yapmıştım 2 tane 23 mm yumurtam olduğunu söyledi değerlendirdik inşallah tutar ovü aldığım sayfa 17. Gün yap dedi çok erken ama dayanamadım bide neredeyse 1 aydır göğüs hassasiyetim geçmedi normalde regl olunca geçerdi ama hala devam ediyor
Ooo hayırlı olsunKizlar kan sonucum 33
Aminnn canim.insallllaaaahOoo hayırlı olsunSağlıkla ilerler inşallah
Hayırlı olsun canım gözünaydınKizlar kan sonucum 33
İinşllah canım ama benim hiç umudum yok nedenseO zaman 20si gibi döllenme olmuş olsa 14-15 gün yine daha gelmemiş canım birkaç güne tekrar yap, umarım hamilesindirben de bu ay göğüs ucum acıyor hamile olduğuma yormaya çalışıyorum
Hayırlı olsun cnm hamıle ınsanın duası kabul olırmus ne olur bızıede dua edermısınKizlar kan sonucum 33
Beklenen Adet Tarihi batKızlar ben de denemelere başlıyacagım bugün doktoruma sordum bu zamanda hamile kalınır mı diye. Planlarınızı bozmayın dedibu arada sohbetlerde geçen bat nedir ? Ben pepapp diye bir uygulama kullanıyorum orda bir gün için doğurganlık yüksek diyor . Uygulama güvenilir midir. Listeye beni de ekleyin