Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 🥰 Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım 🙈 bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum 😅

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba 🥰 Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım 🙈 bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum 😅
Vayy apaçık çıkmış ne güzel. 😍 Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah 🙏

Blirtileriniz nelerdi acaba bu arada hayırlı olsun inşaAllah 😊

bende belirtilerini merak ediyorum canim. Cok sevindim hayirli olsun insallah

Blirtileriniz nelerdi acaba bu arada hayırlı olsun inşaAllah 😊
Adet olmadan önce neler oluyorsam sekmeden hepsi oldu 😅 minik karın batmaları, omurgam ve belimde ufak anlık ağırlar, sivilce, 1 hafta kala ğöğüs batmaları. Şuan hala devam ediyor hatta karnım aşağı aşağı çekiyor aynı adetim geliyormuşta sökülüyormuş gibi

Tek garipsediğim dün akşam farkettim saçlarım 2 günde bir ancak yağlanırdı hafta başından beri sabah yıkıyorum akşam yağlanmış oluyor. Böyle bişey var mı onu da bilmiyorum belki kuruntudur😅😄

Adet olmadan önce neler oluyorsam sekmeden hepsi oldu 😅 minik karın batmaları, omurgam ve belimde ufak anlık ağırlar, sivilce, 1 hafta kala ğöğüs batmaları. Şuan hala devam ediyor hatta karnım aşağı aşağı çekiyor aynı adetim geliyormuşta sökülüyormuş gibi

benim bata daha 9 gün kaldi uygulamaya bakarsam. Sende peki yerlesme kanamasi oldumu?

Tek garipsediğim dün akşam farkettim saçlarım 2 günde bir ancak yağlanırdı hafta başından beri sabah yıkıyorum akşam yağlanmış oluyor. Böyle bişey var mı onu da bilmiyorum belki kuruntudur😅😄

:KK70: :KK70: :KK70: bunu da ilk defa duyuyorum. Benim boyam cikti o yüzden saclarim bana sanki sürekli yagli gibi duruyor. Kuaförlerde kapali.

Gerçekten mi bende de hemen hemen bu belirtiler var hatta adetime de iki gün kaldı ama yapmaktan korkuyorum maalesef illa geçecek diyorum gün olarak sonra üzülüyorum çünkü hatta ben de rüya gördüm ama hayırlara çıksın dedim sabırla bekliyorum bakalım 🤦🏻‍♀️

Gerçekten mi bende de hemen hemen bu belirtiler var hatta adetime de iki gün kaldı ama yapmaktan korkuyorum maalesef illa geçecek diyorum gün olarak sonra üzülüyorum çünkü hatta ben de rüya gördüm ama hayırlara çıksın dedim sabırla bekliyorum bakalım 🤦🏻‍♀️
hadi hayirlisi insallah bu ayin ikinci hamisi sen olursun :)

hadi hayirlisi insallah bu ayin ikinci hamisi sen olursun :)
Ay inşaAllah hepimiz olalım ya geçen ay kimyasal yaşadığım için arkası hemen olur mu bilmiyorum tabii o yüzden hemen de heveslenmek istemiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum ne zormuş ya hemen ayarlayınca o işi yapınca olsa bitse hemen hamile kalsak ya ne güzel olurdu 😅

X