Hosbuldum Hayirlisi hakkimizda insallahHoşgeldin aynıymış batlar ikimizin hayırlısı inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum Hayirlisi hakkimizda insallahHoşgeldin aynıymış batlar ikimizin hayırlısı inşallah :)
kacirmisimdir cnm ekliyorumDasmeer baskan beni neden eklemiyorsun 29nisan
Umudum yok beklemiyorum bu ay ama beni de ekle bakalım bat 14 nisankacirmisimdir cnm ekliyorum
Vayy apaçık çıkmış ne güzel. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlar merhaba Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum
Blirtileriniz nelerdi acaba bu arada hayırlı olsun inşaAllahKızlar merhaba Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum
İnşalllahhhh teşekkür ederimVayy apaçık çıkmış ne güzel. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Kızlar merhaba Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum
Adet olmadan önce neler oluyorsam sekmeden hepsi oldu minik karın batmaları, omurgam ve belimde ufak anlık ağırlar, sivilce, 1 hafta kala ğöğüs batmaları. Şuan hala devam ediyor hatta karnım aşağı aşağı çekiyor aynı adetim geliyormuşta sökülüyormuş gibiBlirtileriniz nelerdi acaba bu arada hayırlı olsun inşaAllah
Teşekkürler inşallah kanda iyi çıkarNisan ayinin ilkhamilesi tebrikler
Adet olmadan önce neler oluyorsam sekmeden hepsi oldu minik karın batmaları, omurgam ve belimde ufak anlık ağırlar, sivilce, 1 hafta kala ğöğüs batmaları. Şuan hala devam ediyor hatta karnım aşağı aşağı çekiyor aynı adetim geliyormuşta sökülüyormuş gibi
Tek garipsediğim dün akşam farkettim saçlarım 2 günde bir ancak yağlanırdı hafta başından beri sabah yıkıyorum akşam yağlanmış oluyor. Böyle bişey var mı onu da bilmiyorum belki kuruntudur
Gerçekten mi bende de hemen hemen bu belirtiler var hatta adetime de iki gün kaldı ama yapmaktan korkuyorum maalesef illa geçecek diyorum gün olarak sonra üzülüyorum çünkü hatta ben de rüya gördüm ama hayırlara çıksın dedim sabırla bekliyorum bakalımAdet olmadan önce neler oluyorsam sekmeden hepsi oldu minik karın batmaları, omurgam ve belimde ufak anlık ağırlar, sivilce, 1 hafta kala ğöğüs batmaları. Şuan hala devam ediyor hatta karnım aşağı aşağı çekiyor aynı adetim geliyormuşta sökülüyormuş gibi
hadi hayirlisi insallah bu ayin ikinci hamisi sen olursun :)Gerçekten mi bende de hemen hemen bu belirtiler var hatta adetime de iki gün kaldı ama yapmaktan korkuyorum maalesef illa geçecek diyorum gün olarak sonra üzülüyorum çünkü hatta ben de rüya gördüm ama hayırlara çıksın dedim sabırla bekliyorum bakalım
Ay inşaAllah hepimiz olalım ya geçen ay kimyasal yaşadığım için arkası hemen olur mu bilmiyorum tabii o yüzden hemen de heveslenmek istemiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum ne zormuş ya hemen ayarlayınca o işi yapınca olsa bitse hemen hamile kalsak ya ne güzel olurduhadi hayirlisi insallah bu ayin ikinci hamisi sen olursun :)