Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hayırlı olsunn, ben de bu gece rüya gördüm pozitif çıkıyordu, şuan beni de umutlandırdın benim de 8 nisan yapsam mı acaba yaa..
sat neydi canım senin, bir de ovulasyon takibi falan yaptın mıı???? bir de kullandığın testin markası nedir??

Sat 9 marttı canım
Ovülasyon takibi yaptım hatta bu ay ilk kez testle takip ettim
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım

Sat 9 marttı canım
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım
ay o zaman ben de yarın sabah yapıyorum benim de sat 9 marttı haber veririm burdan dua edin lütfenn

Sat 9 marttı canım
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım ☺
Ovulasyon testinizde hangi gün pik oldu acaba? Pikten kaç gün sonra testte çıktı onu merak ettim de

Yaa maşallah :) devamı da sağlıklı ilerler inşallah gözün aydın :) belirti oldu mu hiç? :)

Tek garipsediğim dün akşam farkettim saçlarım 2 günde bir ancak yağlanırdı hafta başından beri sabah yıkıyorum akşam yağlanmış oluyor. Böyle bişey var mı onu da bilmiyorum belki kuruntudur
Duymuştum daha önce bunu belirtiler arasında :)
Benim bat 6 nisan yapsam benimde çıkar o zaman ama dayanıcam

Aslinda silik cizgi cikabilir
Belirti var ama ya psikolojikse diye korkuyorum. Günüm geçsin diye düşündüm. Gerçi eşim de test almicam dedi
Gece uyuyamadım heyecanlandım acaba var mı diye düşünmekten varsa diye hayaller kurdum inşallah vardır fındıkım.. Isteyen gerekse nasip etsin hayırlısıyla

amin cnm ınşallah vardir

Çok tatlısın canım senin benden iki gün önce adetin ama ben yarın yapacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…