Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
suyum yavaş yavaş bitti bir gece kendiliğinden doğdu 4.ay sonuydu patoloji yapıldı ama bir sebebi yok drum bir anda suyla gelen durumlarda sebepler daha çok oluyor dedi.benim durumum için ise bu bazen olabilecek bir durum sebepsiz birşey dedi önemli olmadığını söyledi.
Kısmet değilmiş demek ki o zaman umarım tekrardan olur.Bu defa sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah.🙏

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bat tarihim 14 nisan adetimden 2 gün donra yumurtlama gördüm değerlendirdik bugün 12. Gün dün erken gebelik yaptım birşey çıkmadı ya kırmızılar gelicek yine

Bugün çatladı bence kasıklarım vurdu zaten anladım.

Eklentiler

• IMG_20200402_154207.jpg
    IMG_20200402_154207.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bat tarihim 14 nisan adetimden 2 gün donra yumurtlama gördüm değerlendirdik bugün 12. Gün dün erken gebelik yaptım birşey çıkmadı ya kırmızılar gelicek yine
Merhaba hoşgeldin öncelikle 😊 çok erken test yapmışsın normalde kaç günde bir adet oluyorsun ?

Merhaba hoşgeldin öncelikle 😊 çok erken test yapmışsın normalde kaç günde bir adet oluyorsun ?
Değişiyor canım 24 27 28 30 hafif pcoluyum geçen ay başı klomen ve çat. İğnesi kullandım mart 18 de regl oldum ama çok az oldum bitti 2 gün sonra doktora gittim ve ovülasyon testi yapmıştım 2 tane 23 mm yumurtam olduğunu söyledi değerlendirdik inşallah tutar ovü aldığım sayfa 17. Gün yap dedi çok erken ama dayanamadım bide neredeyse 1 aydır göğüs hassasiyetim geçmedi normalde regl olunca geçerdi ama hala devam ediyor

Ovu testlerinin çalışma prensibi ile ilgili çok derinlikli bir açıklamaya ulaştım ve paylaşmadan edemedim,zira bu ara gündemim sadece bu Corona bile değil 😂

Ovulasyon test cihazı numune olarak idrarın damlatıldığı bir numune pedi içeren numune penceresinden oluşmaktadır. Numune pedi geçirgen membran tarafından tutulmaktadır. Numune olarak damlatılan idrar örneği membran üzerinde kılcal hareketler ile ilerlemeye başlar. Yeterli miktarda ve cihazın hassasiyeti dahilinde LH içeriyorsa, anti LH koloidal altın konjugatı ile bir bileşik oluşturarak, "T harfinin gösterdiği test bölgesine doğru ilerler. Bu bölgede hapsedilir ve bunun sonucunda "T" bölümünde çizgi oluşur. Bu bölgedeki çizgi, numunede aranılan LH varlığı ile ilişkili olduğundan dolayı Test bölgesindeki çizgi ile beraber değerlendirilerek çizginin varlığı yada yokluğu testin pozitif yada negatif sonucunu gösterir. Bu bölgede hapsedilmeyen koloidal altın parçacıkları kontrol çizgisini oluşturan bölgeye doğru ilerleyerek, "C" bölümünde kontrol çizgisini oluşturmak üzere LH varlığından bağımsız olarak, başarılı bir şekilde hapsedilir. Sonuçta bu bölgede oluşan çizgi cihazda yeterli miktarda örnek olduğunu, örneğin doğru bir akış seyri izlediğini göstererek bir kontrol aracı olarak görev yapmaktadır.

Değişiyor canım 24 27 28 30 hafif pcoluyum geçen ay başı klomen ve çat. İğnesi kullandım mart 18 de regl oldum ama çok az oldum bitti 2 gün sonra doktora gittim ve ovülasyon testi yapmıştım 2 tane 23 mm yumurtam olduğunu söyledi değerlendirdik inşallah tutar ovü aldığım sayfa 17. Gün yap dedi çok erken ama dayanamadım bide neredeyse 1 aydır göğüs hassasiyetim geçmedi normalde regl olunca geçerdi ama hala devam ediyor
O zaman 20si gibi döllenme olmuş olsa 14-15 gün yine daha gelmemiş canım birkaç güne tekrar yap, umarım hamilesindir 🙏🏻😍 ben de bu ay göğüs ucum acıyor hamile olduğuma yormaya çalışıyorum 😂

Kızlar ben de denemelere başlıyacagım bugün doktoruma sordum bu zamanda hamile kalınır mı diye. Planlarınızı bozmayın dedi 🐥bu arada sohbetlerde geçen bat nedir ? Ben pepapp diye bir uygulama kullanıyorum orda bir gün için doğurganlık yüksek diyor . Uygulama güvenilir midir. Listeye beni de ekleyin 🙏🏻

Kızlar ben de denemelere başlıyacagım bugün doktoruma sordum bu zamanda hamile kalınır mı diye. Planlarınızı bozmayın dedi 🐥bu arada sohbetlerde geçen bat nedir ? Ben pepapp diye bir uygulama kullanıyorum orda bir gün için doğurganlık yüksek diyor . Uygulama güvenilir midir. Listeye beni de ekleyin 🙏🏻
Beklenen Adet Tarihi bat
Son Adet Tarihi sat
Pepapp gibi adet takvimi programları çokta doğru sayılmaz. Ovulasyon testi daha güvenilir.

X