Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 7 nisan Her zamanki gibi adetten 10 gün önce göğüs ağrısı şişme vs olur bu ayda öyleyim. Ancak bat gelmeden ne negatif ne pozitif bir şey demeyelim Çoğu hamilelik belirtileri adete çok benziyor ki zaten vücut kendini hamileliğe hazırladığı için her ay adet belirtileri yaşıyormuşuz. Daha önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı bat’ımız gelsin bakalım

Kizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak
Bence de gebelik var gibi görünüyor mesela ben çatlatma iğnesi olduğunda gebelik yoksa adetin kolay kolay geçmez. Ama sen yine de bir 5 gün kadar falan bekle kan ver canım

Benim de 9 Nisan ve bütün adet belirtilerim başladı sivilceler şişlikler ağrılar yine de adeti bekleyelim dediğin gibi

Benim de dün pik oldu bugün silikleşti beklenen adet tarihim 14 nisan. Bakalım ne olacak

Kizlar benimse adet olmadan goguslerim siser sivilcelerim cikardi merak ederdim.nasil belirtim olcak benim die testlerim.dogru hamileysem belirtilerim adetimeya 2 ya 3 gun varken goguslerim.acimaya basladi sivilcelerim cikti

Kizlar benimse adet olmadan goguslerim siser sivilcelerim cikardi merak ederdim.nasil belirtim olcak benim die testlerim.dogru hamileysem belirtilerim adetimeya 2 ya 3 gun varken goguslerim.acimaya basladi sivilcelerim cikti
Yani şuanda yine aynı belirtileri mi yaşıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…