- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Cenemde canimHımm mesela sivilcelerin hangi bölgede çıkıyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cenemde canimHımm mesela sivilcelerin hangi bölgede çıkıyor canım
Anladım canım benim de çene altında yanağımda çıktı ne zman kan vermeyi düşünüyorsun canımCenemde canim
Blmiyorum esim gelsin bi konuşucaz canimmAnladım canım benim de çene altında yanağımda çıktı ne zman kan vermeyi düşünüyorsun canım
Canım testin şuan pozitif ilişkiye devam bugün yarın çatlar büyük ihtimalleKızlar dünkü testim pik olmuş gibiydi bugün daha koyu çıktı sanki iki gün devam eder mi yumurtlama?Eki Görüntüle 2612911
Anlıyorum canım test yapınca buraya da yazBlmiyorum esim gelsin bi konuşucaz canimm
Çok teşekkür ederim ovulasyon testinde bile çift çizgi görünce heyecanlanır oldumCanım testin şuan pozitif ilişkiye devam bugün yarın çatlar büyük ihtimalle
Canım testin şuan pozitif ilişkiye devam bugün yarın çatlar büyük ihtimalle
Tamam canimmm❤Anlıyorum canım test yapınca buraya da yaz
Cenemde canim
Öyle oluyor ben birinde karıştırmışım gebelik testi ile ovulaSyon testini böyle iki çizgi çıkınca şok olmuştum hamileyim diye ağlamaya başlamıştım sonra farkettim ki ovulasyon testi daha çok ağlamaya başladımÇok teşekkür ederim ovulasyon testinde bile çift çizgi görünce heyecanlanır oldum
Umarım en kısa zamanda hamilelik testinde de görürüz çift çizgileri de delirmekten kurtuluruzÖyle oluyor ben birinde karıştırmışım gebelik testi ile ovulaSyon testini böyle iki çizgi çıkınca şok olmuştum hamileyim diye ağlamaya başlamıştım sonra farkettim ki ovulasyon testi daha çok ağlamaya başladım
İnşAllah canım o duyguyu çok merak ediyorum allahım hepimize tattırsınUmarım en kısa zamanda hamilelik testinde de görürüz çift çizgileri de delirmekten kurtuluruz
AminİnşAllah canım o duyguyu çok merak ediyorum allahım hepimize tattırsın
Benimki ergenlikten cikamadin askim.dio hepBenim de cikti esim dalga geciyor ergenlige mi geri dönüs yaptin diye
Rabbim tez zamanda yine nasip etsinnn imsalllaaah canimistiyorum ama adet olacak gibiyim bebeğimi ocak ayında erken doğumla kaybettim kürtaj oldum sanki artık çocuğum olmayacak gibi
suyum yavaş yavaş bitti bir gece kendiliğinden doğdu 4.ay sonuydu patoloji yapıldı ama bir sebebi yok drum bir anda suyla gelen durumlarda sebepler daha çok oluyor dedi.benim durumum için ise bu bazen olabilecek bir durum sebepsiz birşey dedi önemli olmadığını söyledi.Olur inşallah umutsuzluğa kapılmayın.Sebebini araştırdılar mı erken doğumun?
inşallah tüm isteyenlere sağlıkla :)Rabbim tez zamanda yine nasip etsinnn imsalllaaah canim