Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünkü testim pik olmuş gibiydi bugün daha koyu çıktı sanki iki gün devam eder mi yumurtlama?🤔
20200402_145140.jpg

Çok teşekkür ederim ovulasyon testinde bile çift çizgi görünce heyecanlanır oldum 🤗😂
Öyle oluyor ben birinde karıştırmışım gebelik testi ile ovulaSyon testini böyle iki çizgi çıkınca şok olmuştum hamileyim diye ağlamaya başlamıştım sonra farkettim ki ovulasyon testi daha çok ağlamaya başladım 😬

Öyle oluyor ben birinde karıştırmışım gebelik testi ile ovulaSyon testini böyle iki çizgi çıkınca şok olmuştum hamileyim diye ağlamaya başlamıştım sonra farkettim ki ovulasyon testi daha çok ağlamaya başladım 😬
Umarım en kısa zamanda hamilelik testinde de görürüz çift çizgileri de delirmekten kurtuluruz 😂

istiyorum ama adet olacak gibiyim bebeğimi ocak ayında erken doğumla kaybettim kürtaj oldum sanki artık çocuğum olmayacak gibi :KK43:

Olur inşallah umutsuzluğa kapılmayın.Sebebini araştırdılar mı erken doğumun?

Olur inşallah umutsuzluğa kapılmayın.Sebebini araştırdılar mı erken doğumun?
suyum yavaş yavaş bitti bir gece kendiliğinden doğdu 4.ay sonuydu patoloji yapıldı ama bir sebebi yok drum bir anda suyla gelen durumlarda sebepler daha çok oluyor dedi.benim durumum için ise bu bazen olabilecek bir durum sebepsiz birşey dedi önemli olmadığını söyledi.

X