Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar normalde bu ay ümidim yok ama. İlk defa böyle olunca sormak istedim. 8 gün kala adete, ara ara adet olacakmışım gibi kasığıma ağrı giriyor. Bazıları o ağrı fazla oluyor. Önceden bel ağrısıda olurdu o yok. Ve göğüslerim acaip sızlıyor. Hamilelikle ilgili olabilir mi acaba🙄

4 yildir evliyim vajinimustum osekilde bisiler yapmaya çalışirdik.olmadi vajinimus olup hamile kalanda var bu arada neyse agustos ayinda doktora gittim test yaptı esimede banada hrsey normal dedi
Neyse esime dedim bu kendiliginden yenilcek bisi degil tedavi goreyim vajinimus icin tedivi gordum ekimin sonunda vajinimus bitti kasimdan buyanada istiyoruz martta doktoruma.gitrim.yine olmadi gbisine klomene başlattı belkide onun etkisi blmiyorum.eslerinize keciboynuzu ve keciboynuzu pekmezi yedirinnnn. Tum cerezlerden alin rondodan gecirin balla karistirin insalllah herkese nasip etsin mevlam

Ay o keçiboynuzu bizde yapıyoruz :) gerçekten iyi geliyor ama

Hayir yaaa bana hala hasta olcam gbi geliyor inanamiyorum bazen test yaparsin negatif gorursun hadi test bozukmu acaba dir dusunursun ya suan ben oyleyim acaba 3 testte bozukmu diyorum belirtilerim valla afet belirtilerik.goguslerim aciyorlar sivilcelerim cikti bas donmem.oluyor.ama.oda.progestan ilacindan sanirim bas donmem.aksamlari oluyo gecen acaip bi sekilde.dondu oturuyordum allahtan.oturmasaydim düşerdim
Progesteronu ağzından mı alıyorsun 🙄 bende bi ara kullandım da vajinal kullanmıştım. Diğer türlü çok baş dönmesi yapar dikkat et

Evet insalllah ugurlu gelir normalde goguslerin agriyormuydu canim benim adet olcam zamanlarda agrirdi eger sende agrimiosa bi test yap

Ağrıyordu ama bu kadar değil. Ya birde geçen ay hormon ilacı falanda kullanmaya başlamıştım yeni bitti onunda etkisi midir acaba diyorum

Kızlar bakar mısınız yakın mıdır bir de dünkü ile birlikte de koydum bir günde bu kadar fark etmesi normal midir yoksa testte bir sıkıntı mı var acaba,tahmini yumurtlama günüme 4 gün kaldı

Eklentiler

• IMG-20200402-WA0004.jpeg
    IMG-20200402-WA0004.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200402_122946.jpg
    20200402_122946.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bakar mısınız yakın mıdır bir de dünkü ile birlikte de koydum bir günde bu kadar fark etmesi normal midir yoksa testte bir sıkıntı mı var acaba,tahmini yumurtlama günüme 4 gün kaldı
Yumirtalamadasin sen canim.baya.pik bunlar

X