Benimde yumurtlamayla beraber başladı hala var bende 6 nisanda olucam. İnşallah bebiştendir:)Mrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu
ayyy bana neler neler diyolar boşveer siz mi bakçaksınız deyiver, herkes çok biliyor maşallah ne zaman yapman gerektiğini.
Ben görüyorum varKizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak
Yarin gidicem doktoruma canim esim izin alıcak isden cok kucuk yerde oturuyorum malesef anca yarin gidebilirimBen görüyorum varBence kan verin imkanınız varsa
Siz hamilemisiniz pekiEvet döllenmedir bende de oluyor arada
Insalllaah rabbim her isteyene sizlerede nadio etsin kimseyi bu yollarda bekletmesin mevlamBende gördüm var
Aa var hayırlısı inşallah güzel haber alırsın :)Kizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak
Hayırlısı olsun iyi haberler getirirsiniz inşallah.Yarin gidicem doktoruma canim esim izin alıcak isden cok kucuk yerde oturuyorum malesef anca yarin gidebilirim
Siz hamilemisiniz peki
Insalllah cok tesekkur ederim darisi basiniza insalllahAa var hayırlısı inşallah güzel haber alırsın :)
insalllah canimHayırlısı olsun iyi haberler getirirsiniz inşallah.
Kizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak
Aminn :)Insalllah cok tesekkur ederim darisi basiniza insalllah
insalllah canim
Hep dualarimdasiniz rabbim isteyen her kuluna nasip etsin en kisa zamanda yuzleriniz gülsünHayırlı olsun hamilesiniz darısı başımıza
Hep dualarimdasiniz rabbim isteyen her kuluna nasip etsin en kisa zamanda yuzleriniz gülsün
Hayırlı olsun çook net görünüyorHep dualarimdasiniz rabbim isteyen her kuluna nasip etsin en kisa zamanda yuzleriniz gülsün
Belirtileriniz nelerdi bir de hep diyorlar hamileysen hissedersin öyle bir his var mı gerçekten ?Insalllah cok tesekkur ederim darisi basiniza insalllah
insalllah canim
4 yildir evliyim vajinimustum osekilde bisiler yapmaya çalışirdik.olmadi vajinimus olup hamile kalanda var bu arada neyse agustos ayinda doktora gittim test yaptı esimede banada hrsey normal dediHayırlı olsun çook net görünüyorne kadar zamandır istiyordunuz
Hayir yaaa bana hala hasta olcam gbi geliyor inanamiyorum bazen test yaparsin negatif gorursun hadi test bozukmu acaba dir dusunursun ya suan ben oyleyim acaba 3 testte bozukmu diyorum belirtilerim valla afet belirtilerik.goguslerim aciyorlar sivilcelerim cikti bas donmem.oluyor.ama.oda.progestan ilacindan sanirim bas donmem.aksamlari oluyo gecen acaip bi sekilde.dondu oturuyordum allahtan.oturmasaydim düşerdimBelirtileriniz nelerdi bir de hep diyorlar hamileysen hissedersin öyle bir his var mı gerçekten ?