Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik
Cokk sevindimm canm Allah sag salim kalp atisini duymani nasip etsin insallah o zaman daha rahat olursun
Nasil bi duyguydu

Korunmayi birakinca ilk zamanlar duzen bozuluyor bu normal. Emin olmak için ovulasyon testi kullan derim. Ve bence adet gecmeden test yapmayın sonra uzuluyo insan

amincnm kuucuk kese gormek bile cokmutlu ettikalpatisini gorsem tabi daha inanirim suan yumurta görmüş gibi oluyorsun
Rabbim isteyen heeske nasibetsin
Evet genelde herkes kalp atisini duymadan hamie oldugunu duyurmuyor etrafina. Merak etme onu da duyacaksin inşallah sakn kotu dusunme

Bugün bi kasık ağrısı var büyük ihtimalle yarın çatlama görürüm gibi. Çatladiktan sonrada devam edicek misin değerlendirmeye?
Kasik agrim var jki gundur ama catlama goremedim daha. Bugunu degerlendir bide catladigi gun ve ondan sonrakj günde canm. Yumurta 12 ila 24 saat omru var

Erken yapmışsın bence canım, yumurtlamadan en erken 13-14 gün sonra test çıkıyor diye biliyorum ben

Daha olmamış T nin C den daha koyu olması gerekir ama yarın pik olur gibi duruyor. sabah yaptıysan bide akşam 10da yapsan daha iyi olur .bu benimki 4martta tam koyu olmuştu .
Saat iki buçuk gibi yaptım yine de akşam yapayım o zaman. Teşekkür ederim.

Bugün bir çok kişinin yumurtlama günü sanırım Bende yumurtlamayı gördüm 15 gün sonra bol bol güzel haber gelir inşallah

Eklentiler

• 3A607F01-65EA-40ED-A370-6BDF2103C5B7.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 34
Bugün bir çok kişinin yumurtlama günü sanırım ☺ Bende yumurtlamayı gördüm 15 gün sonra bol bol güzel haber gelir inşallah
İnşallah bu ay eşimle ben sağlıklı beslenmeye çalıştık hazır okullar da tatilken umarım hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…