- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın olur bu değil canımKızlar sizce pik olmuş mu ?
Ya yarın yada diğer gün görürsün yaklaşmışKızlar tahmini yumurtlama tarihime 5 gün var,değerlendirilmeli mi sizce ve ne dersiniz çift çizgiyi de görür muyum,ona bile stres yaptım
Allahım gebelik testlerimizi de koymayı nasip etsin bu ayYa yarın yada diğer gün görürsün yaklaşmış
O günü iple çekiyorum inşallahAllahım gebelik testlerimizi de koymayı nasip etsin bu ay
Hım bildiğim öyle bir rahatsızlığın yok ana pkos başlangıç seviyesindeymişim yine de bu ay soğan suyunu deneyim mi karar veremedim ovğlasyonu da doktora gitmeyi düşünüyorum kontrole yine de kullanayım mıBen sogan kuru kullaniyorum endometriozis var bende belki adet sancilarimi hafifletir umudu ile basladim. Ovulsyon testi de 2. Ayim oluyo kullaniyorum.
İlk defa mı kullanmıştın klomeni canım. Bende daha önce 2 aşılama tecrübem var O zaman tutmamıştı maalesef. Bende belki Mayıs ayında aşılama deneyebilirimbu ay doktorum eğer kabul ederse aşılama yaptıracağım ben canım, geçen ay klomenle yapacaktık kist oluştu, bu ay gonal f le denemek istiyorum.
amin hepimize inşllahHayırlı olsunn Dasmeer çok sevindim rabbim sağ Salim ilerletsin inşallah
Bence kullanın sogan suyu kistlere iyi gelirHım bildiğim öyle bir rahatsızlığın yok ana pkos başlangıç seviyesindeymişim yine de bu ay soğan suyunu deneyim mi karar veremedim ovğlasyonu da doktora gitmeyi düşünüyorum kontrole yine de kullanayım mı
Ben maydanoz süt buhari denedim :) :) birde adetim bitince havuç incir kürü içtim. Birde boolll dua ettim. Bat 6 Nisan bakalım inşallah hayırlısı hepimiz için :)Kızlar bu ay için ne tür tedaviler oluyorsunuz paylaşabilir misiniz? Klomen kullanan femara kullanan yada soğan kürü yapan ya da hayıt tohumu içen ya da ne bilim sadece ovülasyon testi mi yapacaksınız? Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştım ama doktor kontrolünde değildi bugün adet oldum bu sefer kontrollü ilerleyeceğim yarın hem tahlil yaptırıcam hem de öğleden sonra doktor a randevu aldım. Bakalım bu ayı da iyi değerlendirmek istiyorum malum öğretmenler ayı bu ay da
:) gözün aydın canım inşallah onda da sağlıklı olduğu haberini paylaşırsın bizlerle :)Kizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik
Inşallah amin rabbim herske saglikli evlatlar nasib etsin aratmasin:) gözün aydın canım inşallah onda da sağlıklı olduğu haberini paylaşırsın bizlerle :)
En az buaya 10tane bekliyorim açılışı 10la yapıyorum umarim hemen hepiniz peşpeşe kalırsınız amin
Hoşgeldin :) hayırlı haberler alırsın inşallahSelam arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim:) bat 8 Nisan ☺
Hoşgeldin :) hayırlı haberler alırsın inşallah