Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay için ne tür tedaviler oluyorsunuz paylaşabilir misiniz? Klomen kullanan femara kullanan yada soğan kürü yapan ya da hayıt tohumu içen ya da ne bilim sadece ovülasyon testi mi yapacaksınız? Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştım ama doktor kontrolünde değildi 🙄 bugün adet oldum bu sefer kontrollü ilerleyeceğim yarın hem tahlil yaptırıcam hem de öğleden sonra doktor a randevu aldım. Bakalım bu ayı da iyi değerlendirmek istiyorum malum öğretmenler ayı bu ay da 😁🙈
Ben sogan kuru kullaniyorum endometriozis var bende belki adet sancilarimi hafifletir umudu ile basladim. Ovulsyon testi de 2. Ayim oluyo kullaniyorum.

Kızlar bu ay için ne tür tedaviler oluyorsunuz paylaşabilir misiniz? Klomen kullanan femara kullanan yada soğan kürü yapan ya da hayıt tohumu içen ya da ne bilim sadece ovülasyon testi mi yapacaksınız? Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştım ama doktor kontrolünde değildi 🙄 bugün adet oldum bu sefer kontrollü ilerleyeceğim yarın hem tahlil yaptırıcam hem de öğleden sonra doktor a randevu aldım. Bakalım bu ayı da iyi değerlendirmek istiyorum malum öğretmenler ayı bu ay da 😁🙈
bu ay doktorum eğer kabul ederse aşılama yaptıracağım ben canım, geçen ay klomenle yapacaktık kist oluştu, bu ay gonal f le denemek istiyorum.

Kızlar sizce pik olmuş mu ?

Eklentiler

• 20200401_143227.jpg
    20200401_143227.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik
Çok şükür umarım hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız. 🙏

Kızlar konu açtım ama cevaplayan olmadı yaaa bir oğlum var çok şükür ikinciyi istiyoruz geçen ay korunuyorduk ama 10 gün gecikti anlam veremedim biliyordum hamile olmadigimi 10 gün sonunda oldum bu ay korunmayı bıraktık 29 günde bir adet oluyorum en son 7 martta hasta oldum ama 10 gün gecikip adet olunca yumurtlama günü kaydı heralde anlamadım adetime 5 gün kaldı dün test yaptim negatif çıktı bir hafta önce kasıklarımda batmalar oldu dün akşam da belim çok agridi acaba testi erken mi yaptim yumurtlama 23 mart falan gösteriyordu değerlendirdik ama bilmiyorum ya acaba erken mi yaptim

X