Hadi gözümüz aydinn ola ya sonunda. Sevindim adina stresin bitti
Ben sogan kuru kullaniyorum endometriozis var bende belki adet sancilarimi hafifletir umudu ile basladim. Ovulsyon testi de 2. Ayim oluyo kullaniyorum.Kızlar bu ay için ne tür tedaviler oluyorsunuz paylaşabilir misiniz? Klomen kullanan femara kullanan yada soğan kürü yapan ya da hayıt tohumu içen ya da ne bilim sadece ovülasyon testi mi yapacaksınız? Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştım ama doktor kontrolünde değildibugün adet oldum bu sefer kontrollü ilerleyeceğim yarın hem tahlil yaptırıcam hem de öğleden sonra doktor a randevu aldım. Bakalım bu ayı da iyi değerlendirmek istiyorum malum öğretmenler ayı bu ay da
bu ay doktorum eğer kabul ederse aşılama yaptıracağım ben canım, geçen ay klomenle yapacaktık kist oluştu, bu ay gonal f le denemek istiyorum.Kızlar bu ay için ne tür tedaviler oluyorsunuz paylaşabilir misiniz? Klomen kullanan femara kullanan yada soğan kürü yapan ya da hayıt tohumu içen ya da ne bilim sadece ovülasyon testi mi yapacaksınız? Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştım ama doktor kontrolünde değildibugün adet oldum bu sefer kontrollü ilerleyeceğim yarın hem tahlil yaptırıcam hem de öğleden sonra doktor a randevu aldım. Bakalım bu ayı da iyi değerlendirmek istiyorum malum öğretmenler ayı bu ay da
olmuş bence, değerlendirebilirsinKızlar sizce pik olmuş mu ?
Teşekkür ederimolmuş bence, değerlendirebilirsin
Balona donmustum valla hic sormaHadi gözümüz aydinn ola ya sonunda. Sevindim adina stresin bitti
Çok şükür umarım hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız.Kizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik
amin inşalalh rabbim herkse nasubetsinÇok şükür umarım hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız.
amin inşalalh rabbim herkse nasubetsin
sagolasin bende gergindim doktor rahatlattı kalpatisikaldi bakalim hayırlısı olsuncok sevindim canim bütün gün aklimdaydin :)
Amin inşallahamin inşalalh rabbim herkse nasubetsin
Yaa ne güzel darısı başımıza dua et bize nolursunKizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik
ediyorum hepinizeYaa ne güzel darısı başımıza dua et bize nolursun
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başımızaKizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik
Amin inslalahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza