- 24 Mart 2020
- 49
- 40
- 31
Nisan 27 diyorum artık bi sonrakiAdet oldum ben de sabah
AminAminnnnnnn
Bu ay hamile olmazsam da üzülmücem sanırım canım bu virüs yüzünden, sağlıklı olalım da bebekler de sağlıklı olsun.Adet oldum ben de sabah
Üzülme dicem ama hiç işe yaramicak. İnşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay canımmAdet oldum ben de sabah
canım tekrar olursa haber verir misin ben kaçırdım yeni gördüm.Gelmek isteyen buyursun canlar.70.000 ya Bedî
EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır. Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder. Kısa zamanda ummadığın ve...www.kadinlarkulubu.com
Dularda buluşuruz kategorisi var orayı incele canım sürekli açılıyo bu tarz gruplar.canım tekrar olursa haber verir misin ben kaçırdım yeni gördüm.
aa tamam canım sağolDularda buluşuruz kategorisi var orayı incele canım sürekli açılıyo bu tarz gruplar.
T c den koyu yumurtlama olmuş sanırımMerhaba kızlar en alttakini bugün yaptım yumurtlamamı sizce regle 8 gün var
Evet canım bugün pik olmuşMerhaba kızlar en alttakini bugün yaptım yumurtlamamı sizce regle 8 gün var
İnşallah olur bir buçuk aydır deniyorum normalde 14 15 Te bırakırdım ovülasyon testini ilk defa bu ay regle kadar yapma kararı aldım ve sekiz gün kala bu şekilde çıktı hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin AllahT c den koyu yumurtlama olmuş sanırım