- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun canm insallah. Oldugun gibi haber et sevinelim beraber adet olmana sevincez uzulmek yerine delirdikHersey hazir kurleri bile belirledim adet olamiyorum yok boyle birsey
Cogunlukda oluyo hic görmeyen de var canmÖnceden Hamilelik geciren arkadaslar bu yerlesme kanamasi ilk belirtiler falan sizde ne zaman basladi. Merak ettim de. Yerlesme Kanamasi 6-8 gün sonra oluyormus. Ama kanama herkesde olmak zorunda degil dimi? Ilk Belirtileriniz nelerdi?
En son adetinden say kac gun olmussa ona gore. Duzensizlik hep mi oluyo hic gitmedjn mi doktora kist olmasinBende pepapp var ama suan gecikti mesela bazen 22gün döngüm bazen 26 oluyor oyüzden tam belirleyemiyorum
Cogunlukda oluyo hic görmeyen de var canm
Ay hadi insallah guzel haber alalimda umut dolalimhayirlisi olsun ozaman bakalim en gec haftaya carsambaya dogru erken test yapabilirim
Evet kullanıyormKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina @Guuunisigi @Zeze92 @Birpdrci Glnkymn S Sevgi5566 @MoonfacedMom X xnobodyx @Missyloves @Ahsen555 N NarinCeylan @Uzmankezban sadehayatt06 N Nnuurrr eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 @Mmmmmerveeeee @Mercan9094
B blue eyes girl @Esmeresm
İki deterjan mi karıştırdın bence hemen yemelisin yoğurt.Hanımlar?
Yyapmadım daha ama çok merak ediyorum
Cok tesekkurler canım ınsalh allah bu ay hepımıze hayırlısıyla bebişlerimizi verırH.g canm benimde 18 bat senle beraber uc dort kisi olduk hadi hayırlısi olsun Dasmeer cim alır gorunce seni listeye
Amin inşallah canmCok tesekkurler canım ınsalh allah bu ay hepımıze hayırlısıyla bebişlerimizi verır
Canım kusura bakma bildirimi görmemişim. Yok bir taneydi banyo için olanlardan ayran içtim teşekkür ederim :) 15—20dakika kadar sürdü geçtiİki deterjan mi karıştırdın bence hemen yemelisin yoğurt.
Gittim ben hamile kalamadım İcin ultrason la baktı sonra hormon testi de yapılmıştı hiç bir sorun yok dedi eğer kist olsa görünmezmiydiEn son adetinden say kac gun olmussa ona gore. Duzensizlik hep mi oluyo hic gitmedjn mi doktora kist olmasin
Evet görürdü peki vajinal muayene mi yapti yoksa gobekden mi bakti rahme ?Gittim ben hamile kalamadım İcin ultrason la baktı sonra hormon testi de yapılmıştı hiç bir sorun yok dedi eğer kist olsa görünmezmiydi
Temiz hava al cnmCanım kusura bakma bildirimi görmemişim. Yok bir taneydi banyo için olanlardan ayran içtim teşekkür ederim :) 15—20dakika kadar sürdü geçti
Tertemiz delirdikOlursun canm insallah. Oldugun gibi haber et sevinelim beraber adet olmana sevincez uzulmek yerine delirdik