Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranizda endometriozis olan var mi ?
Bana o tani kondu gebeligi zorlaştırdığını soyledi doktor yani ihtimal varmış ama laparoskopi olmadan kesin bi sey soylemeyiz dedi. Bende istemiyorm ameliyat veya tup bebekvs.
Sogan suyuna basladim bi umut sizce ise yarar mi
Ben varım🙋‍♀️ 3cm solda. Kullan bence soğan suyunu

Ben de bu ay oluruna bıraktım, ovu testi bile yapmıyorum o kadar rahatım😂 hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Inşallah bu ay diğer aylara gore daha rahatım yaa kasmıyorum ama ovu yapıyorum önceki aylardaki gibi stresim yok çok şükür zamanla alisicam galiba 😊

Ben varım🙋‍♀️ 3cm solda. Kullan bence soğan suyunu
Peki ameliyat onerdiler mi veyahut neler yaptın bunjn için.
Ben lise doneminde cikolata kisti gecirdim dogum kontrol hapi kullanarak ama su an kist var yada yok denilmedi laparoskopi önerildi tam net sonux icin. Bu dönemde hic bisey yapilamiyo su an zaten

Peki ameliyat onerdiler mi veyahut neler yaptın bunjn için.
Ben lise doneminde cikolata kisti gecirdim dogum kontrol hapi kullanarak ama su an kist var yada yok denilmedi laparoskopi önerildi tam net sonux icin. Bu dönemde hic bisey yapilamiyo su an zaten
Ilk öğrendiğim zamanlarda hemen evlen çocuk yap ya da ameliyatla alınacak kisir olabilirsin ilerde cocugun olmaz demişti.
Doğum kontrol hapı kullandım yasmin bir kaç ay bıraktım sonra hiçte gitmedim doktora.
Evlendim 1 sene bebek düşünmedik. Düşündükten sonra baktirdim 2 tane sağ ve solda 4 ve 5 cmdi... Soğan suyu, aslan pençesi, hayit tohumu içtim 1 2 ay düzenli düzensiz sadece solda 3.2 cm lik varmış. Tup bebek dendi geçen ay. Hsg çekilecektim kaldı tüp bebek için gerekli testlerin olduğu bir kağıt verdiler yaptiramadim hiçbirini daha onun için erken olduğunu düşündüm. Kimyasal gebelik yaşadım belki olur umuduyla devam normal yollarla.

Kızlar selam çatlatma iğnesi gününü saymadan 13.günüm predictor ile ilk 3 dkda böyle çıktı. Siz de görüyor musunuz malum durumlar hastaneye gitmeye çekiniyorum ne zaman kan vereyim?

Ilk öğrendiğim zamanlarda hemen evlen çocuk yap ya da ameliyatla alınacak kisir olabilirsin ilerde cocugun olmaz demişti.
Doğum kontrol hapı kullandım yasmin bir kaç ay bıraktım sonra hiçte gitmedim doktora.
Evlendim 1 sene bebek düşünmedik. Düşündükten sonra baktirdim 2 tane sağ ve solda 4 ve 5 cmdi... Soğan suyu, aslan pençesi, hayit tohumu içtim 1 2 ay düzenli düzensiz sadece solda 3.2 cm lik varmış. Tup bebek dendi geçen ay. Hsg çekilecektim kaldı tüp bebek için gerekli testlerin olduğu bir kağıt verdiler yaptiramadim hiçbirini daha onun için erken olduğunu düşündüm. Kimyasal gebelik yaşadım belki olur umuduyla devam normal yollarla.
Ah keske ciddiye alsaydin kist olunca her zaman cikma ihtimalo var ben hep kontrol ettridim simdiye kadar. Cok şukur kist yok deniliyor ama işte bu da gebeligi zorlastiroyor bize de tuo bebek diyorlarda bende kürlere bu yuzden basladim o zamana kadar Allah nasip ederde tup bebek gerek kalmaz diye düşünüyorum Rabbim hakkimizda hayırlısını versin

Bir zamanlar cukurova dizinin adi bakiyorsun belki 😂ordaki yilmaz iki seferde iki gebelik elde etti .Demir beyinde tedavi bile gormeden kariyi hamile birakmasi ayri bir hayret.
Hahahaha dizilere bakarsan o kadar abes seyler varki. Misal kadin tek seferlik ilisko yaşıyo hemen sonrasinda böğure bögure kusup hamile olduğunu ogreniyor halbuki bu 3. Veya 4. Aydan sonra baslayan bi belirti :KK70: psikolojimizi bunlar bozdu hep yalan bilgilere kandık :KK6:

Ah keske ciddiye alsaydin kist olunca her zaman cikma ihtimalo var ben hep kontrol ettridim simdiye kadar. Cok şukur kist yok deniliyor ama işte bu da gebeligi zorlastiroyor bize de tuo bebek diyorlarda bende kürlere bu yuzden basladim o zamana kadar Allah nasip ederde tup bebek gerek kalmaz diye düşünüyorum Rabbim hakkimizda hayırlısını versin
Amin insallah bende o yüzden kürlere başlamıştım hormon değerlerim normalmiş kistimde küçüldü inşallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalabiliriz 🌸

Kızlar selam çatlatma iğnesi gününü saymadan 13.günüm predictor ile ilk 3 dkda böyle çıktı. Siz de görüyor musunuz malum durumlar hastaneye gitmeye çekiniyorum ne zaman kan vereyim?
Test görüntüsü çıkmadı, görüntü yüklenmemiş sanırım. benim de bugün 13. Günüm hala test yapmadım regl belirtilerim var. Doktorum bana 14. Gün kan verebilirsin demişti. Femara mı kullandınız ?

X