İnşallahh nerde o günlerSagolcnm hemen yaziyorumbu son olsun ama
İpek8006 olacak kuzum yanlıslık olmusSagolcnm hemen yaziyorumbu son olsun ama
duzelttim cnm ben inaniyorum sonolucakİpek8006 olacak kuzum yanlıslık olmus
Umarım cnmduzelttim cnm ben inaniyorum sonolucak
BlueDesertRain N NarinCeylan
Kizlarr Rüyamda tup bebek yaptırıyordu doktor bana
Bebek sesi geliyodu bana tramsfer edeceği şeyden esime de yapiyodu yanimda uzanmisti o da halen etkisindeyimmm bi gormedigim ruya bu kalmıştı
Bana gayet koyu geldi bence pik olmuş tabi ben de ilk defa kullanıyorum emin değilim umarım ben de görürüm en kısa zamanda. Pik için bile stres yapar oldum.Tam pik sayılmaz ama değerlendiricem. Sizce?
Ben bunun daha koyusunu gördüm sorabilirsin. Pik olunca ikinci çizgi anında koyulaşır bu bekleme süresinde koyulaştı yaklaştım tahmini yapmıştım akıntı geldi.Bana gayet koyu geldi bence pik olmuş tabi ben de ilk defa kullanıyorum emin değilim umarım ben de görürüm en kısa zamanda. Pik için bile stres yapar oldum.
Baktim bat'in 10 nisan ay insallah olur ya ama kendini o strese sokmamaua çalış. Insan kendi kendine de yapıyor belirtileri o psikoloji ileAy hayirlara vesile olsun insallah.
Bende surekli acaba oldumu vucudumda degisik bir belirti var mi diye hep kendimi sorgular oldum. Yerlesme kanamasi var mi falan kontroll ediyorum kendimi acayip tuhaf birsey ya deli gibi hissediyorum kendimi
Aminn inşallah. Yoksa mayos ayi diye bi topik daha acarsin bela oluruzKizlar nisan ayi hepinize hayirli evlatlar getirsin inşallah
Az evvel kendimce yaptığım konuşmaOvulasyonda çift çizgi çıkınca Allahım ne olurdu bu gebelik testi olaydı da çift çizgi çıkaydı diye dertleniyorum
Canm baya koyu bu gunu degerlendir yarin tekrar yap at buraya beni de etiketle yarin daha koyu cikabilir. Benimkide mesela koyu biraz bugunku yarin daha koyu olacak alistim artk bide akintindan anlayabilirsin seffaf uzayan bi akinti varsa yumurtluyosunTam pik sayılmaz ama değerlendiricem. Sizce?
buay son hepiniz hamile kalacaksiniz onagore :)Aminn inşallah. Yoksa mayos ayi diye bi topik daha acarsin bela oluruz
Ahh keşkebuay son hepiniz hamile kalacaksiniz onagore :)
BlueDesertRain N NarinCeylan
Kizlarr Rüyamda tup bebek yaptırıyordu doktor bana
Bebek sesi geliyodu bana tramsfer edeceği şeyden esime de yapiyodu yanimda uzanmisti o da halen etkisindeyimmm bi gormedigim ruya bu kalmıştı
Ahh keşke
İnşallah oluruz ya. Olmayanlar beraber acariz bi mayis ayi. Millet surtunmeden hamile kaldim mi diye konular aciyo
Bide halimize bak
Ahh keşke
İnşallah oluruz ya. Olmayanlar beraber acariz bi mayis ayi. Millet surtunmeden hamile kaldim mi diye konular aciyo
Bide halimize bak