Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay hayirlara vesile olsun insallah.

Bende surekli acaba oldumu vucudumda degisik bir belirti var mi diye hep kendimi sorgular oldum. Yerlesme kanamasi var mi falan kontroll ediyorum kendimi acayip tuhaf birsey ya deli gibi hissediyorum kendimi

Bana gayet koyu geldi bence pik olmuş tabi ben de ilk defa kullanıyorum emin değilim umarım ben de görürüm en kısa zamanda. Pik için bile stres yapar oldum.
Ben bunun daha koyusunu gördüm sorabilirsin. Pik olunca ikinci çizgi anında koyulaşır bu bekleme süresinde koyulaştı yaklaştım tahmini yapmıştım akıntı geldi.

Ay hayirlara vesile olsun insallah.

Bende surekli acaba oldumu vucudumda degisik bir belirti var mi diye hep kendimi sorgular oldum. Yerlesme kanamasi var mi falan kontroll ediyorum kendimi acayip tuhaf birsey ya deli gibi hissediyorum kendimi
Baktim bat'in 10 nisan ay insallah olur ya ama kendini o strese sokmamaua çalış. Insan kendi kendine de yapıyor belirtileri o psikoloji ile

Tam pik sayılmaz ama değerlendiricem. Sizce?
Canm baya koyu bu gunu degerlendir yarin tekrar yap at buraya beni de etiketle yarin daha koyu cikabilir. Benimkide mesela koyu biraz bugunku yarin daha koyu olacak alistim artk bide akintindan anlayabilirsin seffaf uzayan bi akinti varsa yumurtluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…