Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz listeye benim de bat 18 Nisan

Gece uyku tutmadı tüm mesajları okudum sabah kalkamadım tabi nöbetçiyim bi de iş yerinde. konu sahibine çok sevindim umarım sağlıkla sıhhatle gelir kucağına alır. sanırım en beklemediğimiz zamanlarda gelecek bizim de

amin cnm hepimize inşllah
Carsamba gidecem kontrole nevarneyok bakacaz bende cok tedirginim ağrılarım cok
Fazla kaptiramiuorum kendimi

Oyle dediklerine bakma benim hala sanciyo ani harekette yada agir filan kaldirinca hasasiyetle alakali ben kapali ameliyat gecirdim rahat oluyo diye ama mahvetti beni narkozu atamamistim cigerlerim buzustu tekrar hastsneye yattim mecburen ilk ameliyatimdi cok sıkıntılı gecti benim icin

Allah şifa versin canım benmde doktorum çok basit bir ameliyat dedi, kapalıya gerek yok dedi, açık oldum, benim sıkıntımda konulan yamalara vücut anca alıştı hep bi batma hissi vardı, çok şükür çok azaldı,ameliyattan sonra bile doktor doktor gezdm, bi sıkıntı mı var ameliyat yerinde die ama normalmiş yama konduğu içn

Kuzum hayırlı olsun topiğin beni de yaz bat 27 Nisan

bende hamile olmadan oncede vardi yine var
Evlendiğin gunden beri var
Hamile olmadan oncede sordum doktora rahim baski yapar dedi gecti
Dr bana cok normal oldugunu soylemisti rahim buyudugu icin oluyormus agri benim iki be ektede agridi hatta ben agrimayinca korkuyordum biseymi oldu diye

BENİ DE EKLERMİSİN BAT 16 NİSAN, MART AYINDAN BURAYA GELDİM.

BENİDE EKLERMSİN BAT 16 NİSAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…