Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BlueDesertRain BlueDesertRain N NarinCeylan
Kizlarr Rüyamda tup bebek yaptırıyordu doktor bana:KK57:
Bebek sesi geliyodu bana tramsfer edeceği şeyden esime de yapiyodu yanimda uzanmisti o da halen etkisindeyimmm bi gormedigim ruya bu kalmıştı :KK53:

Ay hayirlara vesile olsun insallah.

Bende surekli acaba oldumu vucudumda degisik bir belirti var mi diye hep kendimi sorgular oldum. Yerlesme kanamasi var mi falan kontroll ediyorum kendimi acayip tuhaf birsey ya deli gibi hissediyorum kendimi 🤣😭

Tam pik sayılmaz ama değerlendiricem. Sizce?

Eklentiler

• IMG_20200330_145231.jpg
    IMG_20200330_145231.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 21
Bana gayet koyu geldi bence pik olmuş tabi ben de ilk defa kullanıyorum emin değilim umarım ben de görürüm en kısa zamanda. Pik için bile stres yapar oldum. 🤦‍♀️
Ben bunun daha koyusunu gördüm sorabilirsin. Pik olunca ikinci çizgi anında koyulaşır bu bekleme süresinde koyulaştı yaklaştım tahmini yapmıştım akıntı geldi.

Ay hayirlara vesile olsun insallah.

Bende surekli acaba oldumu vucudumda degisik bir belirti var mi diye hep kendimi sorgular oldum. Yerlesme kanamasi var mi falan kontroll ediyorum kendimi acayip tuhaf birsey ya deli gibi hissediyorum kendimi 🤣😭
Baktim bat'in 10 nisan ay insallah olur ya ama kendini o strese sokmamaua çalış. Insan kendi kendine de yapıyor belirtileri o psikoloji ile

Tam pik sayılmaz ama değerlendiricem. Sizce?
Canm baya koyu bu gunu degerlendir yarin tekrar yap at buraya beni de etiketle yarin daha koyu cikabilir. Benimkide mesela koyu biraz bugunku yarin daha koyu olacak alistim artk bide akintindan anlayabilirsin seffaf uzayan bi akinti varsa yumurtluyosun

X