Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 18 Nisan. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

Aranizda endometriozis olan var mi ?
Bana o tani kondu gebeligi zorlaştırdığını soyledi doktor yani ihtimal varmış ama laparoskopi olmadan kesin bi sey soylemeyiz dedi. Bende istemiyorm ameliyat veya tup bebekvs.
Sogan suyuna basladim bi umut sizce ise yarar mi

Eki Görüntüle 2610922
Çalışmalara başladık bizz hiç bu kadar koyu görmemiştim.Bu ay kür yapmadim diğer aylara gore oluruna bıraktım

Bendede öyleydi bende dünü ve bugünü degerlendirdim

Sogan kürü kistlere iyi geliyormus diye duydum ama daha fazla bilgim yok canim malesef :/

Bendede öyleydi bende dünü ve bugünü degerlendirdim

Sogan kürü kistlere iyi geliyormus diye duydum ama daha fazla bilgim yok canim malesef :/
Merhaba canm. Caksir koku suyunu duydun mi hic ? Burada bulacagimi sanmiyorum arkadasimdan gondermesini istedim turkiyeden o da almis ama kargoya veremiyor cikamiyor şansıma. Nisanda da olmazsa caksiri beklicem onunla gebe kalan cok insan var

Benim uc yil oldu hamile degilim henuz bende merak ediyorum nasil surec beni bekliyo
Anladım canım bende Geçen yıl tam bebek düşünmeye başladığımızda bu kasık fıtığı meselesi çıktı, ameliyat oldum, iyileşme süreci anca geçti çok şükür hamilelikte sıkıntı oluyormu merak ediyorum Doktoruma kalsa ameliyattan 1 ay sonra hemen hamile kalablsin demişti ama acım anca 1 yılda iyileşti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…