Aminnnınşallah Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Benim de 18 Nisan. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizeMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
X xnobodyx bat 18nisan
Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
N NarinCeylan bat 10nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
sadehayatt06 bat 16nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
@eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
@Mmmmmerveeeee bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
M momteacher bat 1nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
@Rabia islam bat 19 nisan
@sakuraa bat 25nisan
@Gulcan2904 bat 9 nisan
@2 kiz annesi bat 9 nisan
aminBenim de 18 Nisan. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
Eki Görüntüle 2610922
Çalışmalara başladık bizzhiç bu kadar koyu görmemiştim.Bu ay kür yapmadim diğer aylara gore oluruna bıraktım
Aranizda endometriozis olan var mi ?
Bana o tani kondu gebeligi zorlaştırdığını soyledi doktor yani ihtimal varmış ama laparoskopi olmadan kesin bi sey soylemeyiz dedi. Bende istemiyorm ameliyat veya tup bebekvs.
Sogan suyuna basladim bi umut sizce ise yarar mi
Aaa bende geçen sene çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı oldum canım. Hamilelikte zorluk oluyormu?Benimde oluyo cok rahatsiz etmesede cift tarafli kasik fitigi ameliyati gecirmistim tatli tatli sancimalar illaki oluyokac haftalik oldu gidebildinmi hastaneye
Iste rahimden dolayi normalmis dinlenmeye bakhersaniye tuvalete çıkıyorum allahtan lekelenme yok ama buagrilar hamiledegilkende vardi aliskinim aslinda
Benim uc yil olduAaa bende geçen sene çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı oldum canım. Hamilelikte zorluk oluyormu?
sagolasin hep dinlenmedeyim bakalim rabbim herkse sağlıklı cocuklar nasib etsinIste rahimden dolayi normalmis dinlenmeye bak
Merhaba canm. Caksir koku suyunu duydun mi hic ? Burada bulacagimi sanmiyorum arkadasimdan gondermesini istedim turkiyeden o da almis ama kargoya veremiyor cikamiyor şansıma. Nisanda da olmazsa caksiri beklicem onunla gebe kalan cok insan varBendede öyleydi bende dünü ve bugünü degerlendirdim
Sogan kürü kistlere iyi geliyormus diye duydum ama daha fazla bilgim yok canim malesef :/
Anladım canım bende Geçen yıl tam bebek düşünmeye başladığımızda bu kasık fıtığı meselesi çıktı, ameliyat oldum, iyileşme süreci anca geçti çok şükür hamilelikte sıkıntı oluyormu merak ediyorumBenim uc yil olduhamile degilim henuz bende merak ediyorum nasil surec beni bekliyo
Ben de bu ay oluruna bıraktım, ovu testi bile yapmıyorum o kadar rahatımEki Görüntüle 2610922
Çalışmalara başladık bizzhiç bu kadar koyu görmemiştim.Bu ay kür yapmadim diğer aylara gore oluruna bıraktım
Hayırlı haberlerle gel canım, dikkat ettiğin halde geldiyse güçlü bi bebektir zaten, maşallah onahersaniye tuvalete çıkıyorum allahtan lekelenme yok ama buagrilar hamiledegilkende vardi aliskinim aslinda
ınşallah cnmHayırlı haberlerle gel canım, dikkat ettiğin halde geldiyse güçlü bi bebektir zaten, maşallah ona
İnşallah canım ya kaç gün sonra tekrar test yapsam cizgi belirir acabaBende gordum sanki. Pozitif pozitifdir insallah gebesindirsadehayatt06
Canım merak ettim eşine nasıl söyledinınşallah cnm
Yanımdaydı cnm supriz olmadi hastaneye beraber gittiğimiz icinCanım merak ettim eşine nasıl söyledin
Yaa heyecanlı bekleyiş olmustur o zamanYani
Yanımdaydı cnm supriz olmadi hastaneye beraber gittiğimiz icin
benim icim rahat dgeil cokdusuk haberialdim rahim filmi sonrasiYaa heyecanlı bekleyiş olmustur o zaman
Olumsuz düşünme canım onları gecmişte bırak inşallah Allah ın izniyle hiçbir sey olmaz bu defa kucağına alırsınbenim icim rahat dgeil cokdusuk haberialdim rahim filmi sonrasi
Ben dogurana kadar rahat edemicem gibi
Inşallah sagliklidir hersey