- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.750
- 37
ınşallah cnm rabbim isteyen herkse hayirlisinu versinOlumsuz düşünme canım onları gecmişte bırak inşallah Allah ın izniyle hiçbir sey olmaz bu defa kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınşallah cnm rabbim isteyen herkse hayirlisinu versinOlumsuz düşünme canım onları gecmişte bırak inşallah Allah ın izniyle hiçbir sey olmaz bu defa kucağına alırsın
Merhaba canm. Caksir koku suyunu duydun mi hic ? Burada bulacagimi sanmiyorum arkadasimdan gondermesini istedim turkiyeden o da almis ama kargoya veremiyor cikamiyor şansıma. Nisanda da olmazsa caksiri beklicem onunla gebe kalan cok insan var
Amiinnınşallah cnm rabbim isteyen herkse hayirlisinu versin
Adet olmazsın sanirim artk. 4. Yada 5. Gun net cikar diye biliyormİnşallah canım ya kaç gün sonra tekrar test yapsam cizgi belirir acaba
Ay daha cok var kiz dayanamamBurda amanyada bulacagimizi sanmiyorum bende canim. Insallah yaza memlekette gitmek nasip olursa bakacam bende
Belirti var mı canım?:)Amiinn
hmm anladım cnm daha var o zamanAdet olmazsın sanirim artk. 4. Yada 5. Gun net cikar diye biliyorm
Yok canım yaa adet olacak gibi asırı bel ağrısı varBelirti var mı canım?:)
Hmm hayırlısı inşallah canım ya. Bdvye biri bi konu açmış sinirlerim bozuldu bencil. Eşinin çocuğundan nefret ediyomuşYok canım yaa adet olacak gibi asırı bel ağrısı var
Yaa o da cocuk günah yaa ne bileyim niye evlenmiş o zaman insanları anlamak cok zorHmm hayırlısı inşallah canım ya. Bdvye biri bi konu açmış sinirlerim bozuldu bencil. Eşinin çocuğundan nefret ediyomuş
Evet ya sinir etti gece gece. Neyse la havle ve la kuvvete illa billâhil aliyyil azîm :)Yaa o da cocuk günah yaa ne bileyim niye evlenmiş o zaman insanları anlamak cok zor
Evet yeterince stresimiz var zaten hiç bakma Allah o cocuğa yardım etsin kimsenin evladını baskasına bırakmasın hele de o kişi zalimseEvet ya sinir etti gece gece. Neyse la havle ve la kuvvete illa billâhil aliyyil azîm :)
Aminn amin kuzum. inşallah ban yemem ban yersem beni anın arada birEvet yeterince stresimiz var zaten hiç bakma Allah o cocuğa yardım etsin kimsenin evladını baskasına bırakmasın hele de o kişi zalimse
Niye kiAminn amin kuzum. inşallah ban yemem ban yersem beni anın arada bir
Ya biri saçma sapan akıl vermiş onunla tartışmış gibi olduk eve getirmesin dışarıda görüşsün diyoNiye ki
Hmm anladım uyku tutmadı yaa beniYa biri saçma sapan akıl vermiş onunla tartışmış gibi olduk eve getirmesin dışarıda görüşsün diyo
Beni de:)Hmm anladım uyku tutmadı yaa beni
Karantinadan düzenimiz kalmadı gecem gündüzüm karıstı benim İnşallah biter giderBeni de:)
Çalışıyo muydun canımKarantinadan düzenimiz kalmadı gecem gündüzüm karıstı benim İnşallah biter gider