ekledimBat 9 nisan
Saglik olsun az kalmistir biter senindeBen pisim şu an
bende hamile olmadan oncede vardi yine varDikkatli olmalısın canım hamilelikte kasık ağrısı iyi olmuyor bazen, sürekli uzanmaya çalış fazla iş yapma
ah ah bekarken ykktu aynen evlendiğin gunden beri vardı yumurtlamada basliyor regle kadar sürüyordu hep varBende evlendim. Kasık ağrım olmaya başladı bekar iken hiç olmazdı. Bende bu yüzden kendimi hamile sandım
hic is yapmıyorum geceleri basladi sabah geciyir soltaraf baski yapıyor doktora sorcmDikkatli olmalısın canım hamilelikte kasık ağrısı iyi olmuyor bazen, sürekli uzanmaya çalış fazla iş yapma
Rahim genislemeye calistigi icin kasik agrisi oldugunu biliyorum dinlenmeye calisFeci kasik agrimvar onla ugrasiyorum
Evlendigim gundenberi yumurtlama agrisi kasik agrusi çekiyorum
Hamilekalinca rahatladim sandım yine ayni
Kasık agrim bitmiyor
isin garibi hamiledegilken dahacok ağrıyordu suan yine iiRahim genislemeye calistigi icin kasik agrisi oldugunu biliyorum dinlenmeye calis
Progestan verebilir benimde kasık ağrım ve çok hafif leke olmuştu, 2ay progestan fitil kullandım ve hep yattım. Ama çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdim sonrasında. İnşallah sende sağlıcakla kucağına alırsınhic is yapmıyorum geceleri basladi sabah geciyir soltaraf baski yapıyor doktora sorcm
amin cnm progesteron verdi bana kullanıyorum hergun degerimde progesteron 21 cikti iyimi senceProgestan verebilir benimde kasık ağrım ve çok hafif leke olmuştu, 2ay progestan fitil kullandım ve hep yattım. Ama çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdim sonrasında. İnşallah sende sağlıcakla kucağına alırsınİnşallah bana da 2.hamileleik nasip olur hayrlısıyla
Benimde oluyo cok rahatsiz etmesede cift tarafli kasik fitigi ameliyati gecirmistim tatli tatli sancimalar illaki oluyoisin garibi hamiledegilken dahacok ağrıyordu suan yine ii
Hamile degilken yumurtlamadan regle kadar ne cektim
Çarşamba çağırdı çarşamba gitcm ogrencm nasibseBenimde oluyo cok rahatsiz etmesede cift tarafli kasik fitigi ameliyati gecirmistim tatli tatli sancimalar illaki oluyokac haftalik oldu gidebildinmi hastaneye
Hadi bakalim insallah lekelenme olmadiktan sonra kafama takma agri siziyiÇarşamba çağırdı çarşamba gitcm ogrencm nasibse
hersaniye tuvalete çıkıyorum allahtan lekelenme yok ama buagrilar hamiledegilkende vardi aliskinim aslindaHadi bakalim insallah lekelenme olmadiktan sonra kafama takma agri siziyi
Öyledir inşallah :) sağlıklıdırınşallah cnm carsamaba ogrencm nasipse
Tekderdim saglikli olmasii
ınşallah Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasinÖyledir inşallah :) sağlıklıdır
Bende çok yaşadım hamilelik belirtisi mi acaba diyodum ama değilmişKasık ağrısı hamilelik dışında olur mu
Aminınşallah Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Evet ya amin. Her şeyin hayırlısını versin inşallahınşallah Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Amin inşallahEvet ya amin. Her şeyin hayırlısını versin inşallah