Benim 1 nisan beklenen adet günüm haftaya çarşmba günü nasipse ,İnşaAllah kırmızıları görmem de hamile olurum
Allah raziolsunOyy
Oyy :) bi şey olmaz inşallah. Duamdasın. Her şey yolunda ilerleyecek inşallah
ekledim cnmİnşaAllah hayırlısyla
:) yok olur mu hiç öyle düşünmüyorum. haklısın sende kendince :)Allah raziolsun
Gecyasta hamile klainca boyle panik oluyon
Gormemisgiibyim cunku gormedim
amin cnm ınşallah:) yok olur mu hiç öyle düşünmüyorum. haklısın sende kendince :)
Senden de Allah razi olsun
İnşAllah inşallahNisanda hep birlikte hamile olucaz canım inşallah üzülme
İnşAllah sağlıkla ilerler canım ilk gebelikti değil mi?inşllah sağlıkla ilerlerse hamileyim
Hoşgeldin hayırlısıyla nasip etsin Allah :)Merhabalar benim de reglim bitmek üzere yarın son günüm. 23 şubatta düşük yaptım. Ovülasyon testiyle yumurtlama takibine yarın başlayacağım. Beni de eklerseniz sevinirim
Hoşbuldum, amin inşallah :)Hoşgeldin hayırlısıyla nasip etsin Allah :)
Amin cnm naisb olursa ilk olacakİnşAllah sağlıkla ilerler canım ilk gebelikti değil mi?
Rabbim inşallah kucağınıza almayı nasip etsinAmin cnm naisb olursa ilk olacak
amin AllahraziolsunRabbim inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Canımm yani mesela ben yumurtlama günü mü biliyorum vücudum dan yine de test mi diyosunYani erken ya da geç olabiliyor bazen. En iyisi testle takip etmek.
Yumurta takibi canım famera bide glofen diye bir şeker ilacı normalde ikisini vermişti bide catlatma iğnesi vercekti gitmedimNe tedavin vardı canım.
Ben her yerdeyimYa çen buraya da mı geliyosun?
Ben de bugün baya bunaldım olucak mı, olmucak mı nolucak diyeÇok sıkılıyorum kızlar ben ya
Ilk iğnen mi olacqktı?Yumurta takibi canım famera bide glofen diye bir şeker ilacı normalde ikisini vermişti bide catlatma iğnesi vercekti gitmedim