Ya çen buraya da mı geliyosun?Ben labaquik kullandım canım merhaba mnun kaldım ☺
Şubattan marta marttan nisana hadi bakalım.Hayırlı olsun topiktakılırız marttan devam edenler
Test yap test yap test yap test yap.Kızlar merhaba 23ü adet gösteriyordu ama olmadım halen bir kere gene böyle 6 gün gecikme olmuştu ne yapsam kararsızım
buson olsun ama sonkez yaziyorum
Ay inşallah insallah yetişeyim sana.buson olsun ama sonkez yaziyorum
Ay inşallah insallah yetişeyim sana.
Simdi çok tedirginim acikcasi yani carsambayi bekliyorum umarim saglikla artar diye...Dasmeer nasılsın nasıl hissediyosun kendini :)
Kocaman Negatif silik bile yokTest yap test yap test yap test yap.
Üzülmeeee. Allah sabrımızla imtihan ediyor. Ovulasyon testi aldım ben hep sana sorcam kafama takılinca sen de devam edicen mi?Kocaman Negatif silik bile yok
Evet bende yapcam bi adet olayım testi var baya insallah tutar artıkÜzülmeeee. Allah sabrımızla imtihan ediyor. Ovulasyon testi aldım ben hep sana sorcam kafama takılinca sen de devam edicen mi?
Haklısın ama tadını çıkar lütfen :) yani seninle şimdi :) seninle kalacak gibi düşün hem moralin yüksek olur :) yorma kendini dikkat etSimdi çok tedirginim acikcasi yani carsambayi bekliyorum umarim saglikla artar diye...
Hani birdaha nasil arttiigni bilmeden cok kaptirmiuorim sveincim kursagimda kalmasin diye
Üzülme. Inşallah önümüzdeki ay :) inşallahKocaman Negatif silik bile yok
Inşallah olmam ama adet olursam bende almayı düşünüyorum. Nerden internetten mi aldın?Üzülmeeee. Allah sabrımızla imtihan ediyor. Ovulasyon testi aldım ben hep sana sorcam kafama takılinca sen de devam edicen mi?
Evet internetten aldım canım 50 tane 66 lira filandı galiba.Inşallah olmam ama adet olursam bende almayı düşünüyorum. Nerden internetten mi aldın?
Tamam aklımda canım sağ ol :)Evet internetten aldım canım 50 tane 66 lira filandı galiba.