- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.939
- 33
Bir arkadaş 30 günde bir oluyodu 19. Gün yumurtladı hamile kaldı ovulasyon testiyle. Dasmeer de su an hamile insallah. Ovulasyon gunu harici hamile kaldı testle takip ettiği halde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaş 30 günde bir oluyodu 19. Gün yumurtladı hamile kaldı ovulasyon testiyle. Dasmeer de su an hamile insallah. Ovulasyon gunu harici hamile kaldı testle takip ettiği halde.
Evet ya bende tam bunu düşündüm bugün yani bazen yumurtlama adete yakın günlerde bile olabiliyomuş öyle değil mi?Bir arkadaş 30 günde bir oluyodu 19. Gün yumurtladı hamile kaldı ovulasyon testiyle. Dasmeer de su an hamile insallah. Ovulasyon gunu harici hamile kaldı testle takip ettiği halde.
Yani erken ya da geç olabiliyor bazen. En iyisi testle takip etmek.Evet ya bende tam bunu düşündüm bugün yani bazen yumurtlama adete yakın günlerde bile olabiliyomuş öyle değil mi?
Ovulasyon testiyle takip ettiği halde mii?Bir arkadaş 30 günde bir oluyodu 19. Gün yumurtladı hamile kaldı ovulasyon testiyle. Dasmeer de su an hamile insallah. Ovulasyon gunu harici hamile kaldı testle takip ettiği halde.
Evett bence deYani erken ya da geç olabiliyor bazen. En iyisi testle takip etmek.
Korundu sayilir yani ovulasyonla bakmis o gunleri bos gecmis anladigim.Aa ben onu kaçırmışım baya ovulasyon sonrası mı oldu korunmadığını okumuştum ama Dasmeer
Nisanda hep birlikte hamile olucaz canım inşallah üzülmeKocaman Negatif silik bile yok
kizlar tam cevabi haftaya alcm carsamaba inslah saglikla ilerlerseAa ben onu kaçırmışım baya ovulasyon sonrası mı oldu korunmadığını okumuştum ama Dasmeer
Kısmet gerçekten de demek ki, zamanı geldiğinde korunsan da oluyor.Korundu sayilir yani ovulasyonla bakmis o gunleri bos gecmis anladigim.
Tabi canım nasipteyse prezervatif yirtilir yine olur.Kısmet gerçekten de demek ki, zamanı geldiğinde korunsan da oluyor.
Aslında ben korunma nedir blmiyorum heray istediğim icin bebekKorundu sayilir yani ovulasyonla bakmis o gunleri bos gecmis anladigim.
inşllah sağlıkla ilerlerse hamileyimDasmeer canım hamile misin
Aslında
Aslında ben korunma nedir blmiyorum heray istediğim icin bebek
Normalde yumurtlama oncesi günü sonrasi girerdim busefr catladi gitti bembeyszoldu ovu kacgun baktim 3gun sonra iliksiye girdim onemsemedim yani
İnşaAllah yaNisanda hep birlikte hamile olucaz canım inşallah üzülme
Sagolcnm insallah oyeldir ama nedense kaptiramiuorimHaklısın ama tadını çıkar lütfen :) yani seninle şimdi :) seninle kalacak gibi düşün hem moralin yüksek olur :) yorma kendini dikkat et
İnşaAllah hayırlısylainşllah sağlıkla ilerlerse hamileyim
Benim 1 nisan beklenen adet günüm haftaya çarşmba günü nasipse ,İnşaAllah kırmızıları görmem de hamile olurumİnşaAllah hayırlısyla
Oyy :) bi şey olmaz inşallah. Duamdasın. Her şey yolunda ilerleyecek inşallahSagolcnm insallah oyeldir ama nedense kaptiramiuorim
İnslah sudoktora gideyim haftayada
Surkeli tuvalete gidyim kan gelirmidiye
Paranoya oldum