Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah. Bu güzel duyguyu bizede yaşatsın

Benim de olmadı bu ay belki nisan da olur. Bat: 20 nisan
Hepimizin hakkında hayırlısı

çooookkk sevindimmmm Bat 3 gün geçti varsa kesin çıkar demiştim hissetmiştim yaparsa pozitif yazıcak bizim topik sahibi diyeeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Amın cnm ınşallah rabbim ısteyen herkese versın

Hayırlı olsun İnşaAllah sağlıcakla ilerler bende geçen ay kimyasal yaptım ama benim değerim çok çok düşüktü gerçi o değerden yükselende olmuş ama bende olmadı geçen ay değerim 24 çıktı adetten bi gün önce iki gün falan geçti adet oldum şuan benim de regl günüm beş nisan beklemedeyim değerlendirdik ama arkasına hemen olur mu bilmiyorum ama sizin değer çok çok iyi çıkmış bir arkadaşım da 200 ile öğrendi şuan dört aylık içinizi ferah tutun dua edin bize de

Inşallah teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkse saglikli evlatlar nasib etsin

insallah hamile kalirsiniz nisana kalmaz bugun adet olmazsınız
Busitede cok moralde aliyorum bazi yazılarda moralimi bozuyor

insallah hamile kalirsiniz nisana kalmaz bugun adet olmazsınız
Busitede cok moralde aliyorum bazi yazılarda moralimi bozuyor
Moralinizi bozmayın bende çok moralimi bozdum çünkü bu sitede öğrendim kimyasal düşük falan nedir diye ve dedim kesin gider gerçekten öyle oldu şimdi sadece kendi aldığım folik asit kullanıyorum bir de tiroid ilacı iki aydır inşaAllah bu ay tutmuştur psikolojikmen insan çok etkileniyor siz moralinizi yüksek tutun her gün 41 tane Fatiha ile 41 tane ayetel kürsü okuyup karnınıza elinizi sürün doğuma kadar Allah’ın izni ile bir şey olmaz

sagolasin insalalh doktor vitamin progestreon corapsirin hepsini verdi

kimyasaldan sonra hemen oluyor diyorlar

ben galiba nisandan vazgececegim. Esimin morali bozuk is yeri kisa calisma yöntemine gecti ve maasinin yarisinin biraz fazlasini alacak. Tam da doğurganlık günlerimde isteksiz olmasi kötü oldu...hayirlisi olsun artik

ben galiba nisandan vazgececegim. Esimin morali bozuk is yeri kisa calisma yöntemine gecti ve maasinin yarisinin biraz fazlasini alacak. Tam da doğurganlık günlerimde isteksiz olmasi kötü oldu...hayirlisi olsun artik
benim de hep böyle denk gelirdi canım, yumurtlama günlerinde ya benim moralim bişeylere bozulurdu, ya da eşimin. ama ne olursa olsun korunacağım ertelerim diyemiyorum ya bu ay olacaksa diye.
sağlıklı olun da inşallah gerisi bir şekilde hallolur.

Kızlar bu arada ovulasyon testi hangi marka kullanıyorsunuz, miratech kullanıyordum ama hiç yakalayamıyorum günü. daha kesin bir sonuç gösteren test lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…