Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada ovulasyon testi hangi marka kullanıyorsunuz, miratech kullanıyordum ama hiç yakalayamıyorum günü. daha kesin bir sonuç gösteren test lazım.
Ben labaquik kullandım canım merhaba mnun kaldım

benim yarim senedir basimin etini yedi cocuk istiyorum diye de ben islerim dolayi hazir degildim. Simdi islerimi ayarladim ve icimden de artik hamile kalmak geliyor istiyorum bu sefer esim yan ciziyor

Abla sen hamile misin ya vallahi daha yeni gördüm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bence hiç stres yapma değerin güzel kimyasal falan aklına getirme inanki çok sevindim Allaha şükürler olsun yüzünü güldürdü ben

valal inanamiyorum cnm senle kacaydir konuysoz hepdestek oldun bana
Haftay carsmaba gidecz orda daha net birseyler konuşur herhalde kantahlil vs

Selam kızlar Ben geldim bugün regli oldum.
Çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla al kucağına evladını inşallah

Ben labaquik kullandım canım merhaba mnun kaldım ☺
Biz de ilk iki sene korunduk canım sandık ki korunmayı bırakınca hemen olucak, şimdi evleneli 4 sene oldu iki senedir olmuyor. Yani şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım. O zaman oluruna bırak belki endişelidir, erkekler bizden biraz daha farklı düşünüyor.

ultrasonda da gozkuyor yumurta
Benim enson gititigm doktor alttan bakmadı hic
Banaenson film cektirdi senin yumurtlama sorunun yokdedi rahimiflmi cekildim
Aynen ultrasonda da anlıyorlar kaliteli olup olmadığını .bir de Adetin 3.günü olan testler sende nasıl çıktı ?bide progestron değeri var kaliteli yumurtlama olduğunu gösteriyormuş .10 üzeri çıkması lazımmış .

Kızlar merhaba 23ü adet gösteriyordu ama olmadım halen bir kere gene böyle 6 gün gecikme olmuştu ne yapsam kararsızım

Hayırlı olsun topik takılırız marttan devam edenler

Bal çörekotu tarçın kürümü yaptım geldim. Bakalım bu ayin gebelerinden olmaya niyetlendim her ay olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…