Ben labaquik kullandım canım merhaba mnun kaldımKızlar bu arada ovulasyon testi hangi marka kullanıyorsunuz, miratech kullanıyordum ama hiç yakalayamıyorum günü. daha kesin bir sonuç gösteren test lazım.
benim de hep böyle denk gelirdi canım, yumurtlama günlerinde ya benim moralim bişeylere bozulurdu, ya da eşimin. ama ne olursa olsun korunacağım ertelerim diyemiyorum ya bu ay olacaksa diye.
sağlıklı olun da inşallah gerisi bir şekilde hallolur.
Abla sen hamile misin ya vallahi daha yeni gördümKızlar oncelikle hepinize merhaba :)
çoğunuz biliyorsunuz rahimfilmi cekildim enson doktor buay korun dedi hos ben korunma nedir bilmiyorum
6aydir heyecanla bebek istediğim icin.basta bakinca 6ay kisa dönem gelirama yasimdan dolayi inanin korkum hatsafhadaydi.
Hani 20lerde olsam önünde sure vardiye teselli ederdim belki bilemiyorum
Ama 30ustu olmak nedense beni cok geriyordu doktora gittigimde oda anladi beni
Cok stresilisin dedi
Birde esimde cok istekliydi oda zaten benden cok istiyordu.
Biz başladığımız gunden beri taktik sizin anlayacaginiz
Birde imtihanim bu olck gibi geldi hep
Ama gonlum asiri istiyordu bebek hepiniz gibi
Velhasil 5gun reglim gecikti.bugun korka korka hastaneye gittim
Doktor 11de kantsti aldi bana dediniz korunun ben yumurtlama takipettim girmediigimi dusunuyor bilemiyorum dedim
Neyse kani verdik bana hemen evegit cunku buralar cokguvenli degildedi sadece bana sonucu at dedi
Karnimda bakti birsey goremedi buarada
Kana bakalim dedi
Enson birbaktim kansonucu hala soktayim 200beta
Doktora attim suan veriye gore hamileain dedi haftaya carmabaa geldedi
Telefondan ilac atmis bunlari kullan dedi
Nolur ne biter bilemedim saskinim hala
Dusermi kalirmi diye dusunulrum
Hala innaamiylrum böyle kaldim odada evde
Tuhafim anlayacağınız
Tabi surec nsilplur devam edermi bilemiyorim
Burada cok kimyasalar ogrendim vs asiri korkum var rahimfilminden sonra özllikle kimyasal cok zaten hep paranoya yapıyorum
Suan kachaftalik vs kese yok hani hic hamile gibi hissetmiuim
6Ay hissettkm birşey olmadi hepkasik agrim vardı 6aydir ağrılardan oldum gebedegildim
Suan hamile gozukyorum agrim yok gibi
Hani okadr kasik agrilarim yumurtlamdan regle kadr devam eden hepsi azaldi agridan ölüyordum
Suan heyecanliyim cok kafam karisik
Simdi bu süreçte bana destek olan bircok arkadaşım oldu ismimi hatirlayamadigim da vardır kusrabakmyin mazur gorun hala soktayim
Ahsen555 @Zlm ylm hasbeee @Manukabal @Bifincankahve merve @Optimussprime @Gizemm0 @nnurr
Etiketleyemedıklerım hakkınız helal edınız
valal inanamiyorum cnm senle kacaydir konuysoz hepdestek oldun banaAbla sen hamile misin ya vallahi daha yeni gördümçok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bence hiç stres yapma değerin güzel kimyasal falan aklına getirme inanki çok sevindim Allaha şükürler olsun yüzünü güldürdü ben
Çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla al kucağına evladını inşallahKızlar oncelikle hepinize merhaba :)
çoğunuz biliyorsunuz rahimfilmi cekildim enson doktor buay korun dedi hos ben korunma nedir bilmiyorum
6aydir heyecanla bebek istediğim icin.basta bakinca 6ay kisa dönem gelirama yasimdan dolayi inanin korkum hatsafhadaydi.
Hani 20lerde olsam önünde sure vardiye teselli ederdim belki bilemiyorum
Ama 30ustu olmak nedense beni cok geriyordu doktora gittigimde oda anladi beni
Cok stresilisin dedi
Birde esimde cok istekliydi oda zaten benden cok istiyordu.
Biz başladığımız gunden beri taktik sizin anlayacaginiz
Birde imtihanim bu olck gibi geldi hep
Ama gonlum asiri istiyordu bebek hepiniz gibi
Velhasil 5gun reglim gecikti.bugun korka korka hastaneye gittim
Doktor 11de kantsti aldi bana dediniz korunun ben yumurtlama takipettim girmediigimi dusunuyor bilemiyorum dedim
Neyse kani verdik bana hemen evegit cunku buralar cokguvenli degildedi sadece bana sonucu at dedi
Karnimda bakti birsey goremedi buarada
Kana bakalim dedi
Enson birbaktim kansonucu hala soktayim 200beta
Doktora attim suan veriye gore hamileain dedi haftaya carmabaa geldedi
Telefondan ilac atmis bunlari kullan dedi
Nolur ne biter bilemedim saskinim hala
Dusermi kalirmi diye dusunulrum
Hala innaamiylrum böyle kaldim odada evde
Tuhafim anlayacağınız
Tabi surec nsilplur devam edermi bilemiyorim
Burada cok kimyasalar ogrendim vs asiri korkum var rahimfilminden sonra özllikle kimyasal cok zaten hep paranoya yapıyorum
Suan kachaftalik vs kese yok hani hic hamile gibi hissetmiuim
6Ay hissettkm birşey olmadi hepkasik agrim vardı 6aydir ağrılardan oldum gebedegildim
Suan hamile gozukyorum agrim yok gibi
Hani okadr kasik agrilarim yumurtlamdan regle kadr devam eden hepsi azaldi agridan ölüyordum
Suan heyecanliyim cok kafam karisik
Simdi bu süreçte bana destek olan bircok arkadaşım oldu ismimi hatirlayamadigim da vardır kusrabakmyin mazur gorun hala soktayim
Ahsen555 @Zlm ylm hasbeee @Manukabal @Bifincankahve merve @Optimussprime @Gizemm0 @nnurr
Etiketleyemedıklerım hakkınız helal edınız
Allah razi olsun cnmSelam kızlar Ben geldim bugün regli oldum.
Çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla al kucağına evladını inşallah
Tmmcnm eklerimDasmeer canım benide ekle 24 nisan
Bu virüs illeti nisan ayında düzelirse aşılama yapılacak bana da bende saldım artık bakalım
Ben labaquik kullandım canım merhaba mnun kaldım ☺
Biz de ilk iki sene korunduk canım sandık ki korunmayı bırakınca hemen olucak, şimdi evleneli 4 sene oldu iki senedir olmuyor. Yani şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım. O zaman oluruna bırak belki endişelidir, erkekler bizden biraz daha farklı düşünüyor.Merhaba canım ben de onu alayım madem ama bekleyeceğim sanırım adetten sonra internetten sipariş vericem
benim yarim senedir basimin etini yedi cocuk istiyorum diye de ben islerim dolayi hazir degildim. Simdi islerimi ayarladim ve icimden de artik hamile kalmak geliyor istiyorum bu sefer esim yan ciziyor
O zaman ben de ondan alayım canım ama regli bekleyeceğim sanırım, internetten sipariş veririm artıkBen labaquik kullandım canım merhaba mnun kaldım ☺
Aynen ultrasonda da anlıyorlar kaliteli olup olmadığını .bir de Adetin 3.günü olan testler sende nasıl çıktı ?bide progestron değeri var kaliteli yumurtlama olduğunu gösteriyormuş .10 üzeri çıkması lazımmış .ultrasonda da gozkuyor yumurta
Benim enson gititigm doktor alttan bakmadı hic
Banaenson film cektirdi senin yumurtlama sorunun yokdedi rahimiflmi cekildim
Test yap bence canım, varsa çıkar.Kızlar merhaba 23ü adet gösteriyordu ama olmadım halen bir kere gene böyle 6 gün gecikme olmuştu ne yapsam kararsızım
Negatif görürüm diye yapasım gelmiyorTest yap bence canım, varsa çıkar.
Haklısın canım, o zaman bekle istersen üç dört gün daha olmazsan yaparsın. Yani için nasıl rahat edecekse.Negatif görürüm diye yapasım gelmiyor
1 seneyi geciyor siz?Haklısın canım, o zaman bekle istersen üç dört gün daha olmazsan yaparsın. Yani için nasıl rahat edecekse.
ne kadar zamandır istiyorsun ?
Benim iki sene olacak Mayısta1 seneyi geciyor siz?
İnşAllah hep beraber tez vakitte güzel haberlerle geliriz burayaBenim iki sene olacak Mayısta