ben de ağustos 15 :)Aaa ayni bende agustos 15 . Ben calisiyodum yeni ciktim sonra dusunmeye basladim gunleri degerlendirdim ama nasip degilmis ilk aydan cok zormus zaten ama insan buraya yazarken hevesleniyotokatta yasiyorum sen nerden ?
İstanbul'da olmama avantajlarından biri bak sende kihayirlisi olsun be gulum diyesim geldi
Valal ben korunmayı düşünmüyorum
Tuobebek vs buasamaaada denemezdim
Ama normal yolla denerim
oo karadenizli gelgel bende samsunİstanbul'da olmama avantajlarından biri bak sende kiBu arada Ben de memlekete Giresun'a yerleşmeyi bile düşünüyorum şöyle yaylalara 1yıl kadar virüsün gelmeyeceğini düşünmeksizin
Regl olan arkadaşlaraydı bu göz yaşım
Kızlar ilk defa ovulasyon testine başladım bu ay. Dün adetim bitti bugün test böyle. Yardımcı olur musunuz bana bu ne demek oluyor.
Tamm çok teşekkür ederim.T çizgisi c kadar ya da daha fazla koyu olmalı. Her gün sıvı alımına dikkat ederek tekrarlayın
Herkesin sebebi ayrı demek ki. Ben bu ay bal çörekotu tarçın yapıcam öyle niyetlendim. Olmazsa onu da denerim.Şu çakşır suyuna bide siz şans verin bence demekle bişey kaybetmessiniz
Hcg yok mu beybi elinde? Ikinci cizginin daha koyu olması gerkiyormuş.Kızlar bugun adet günüm ama ağrım felan yok ovülasyon testi yaptım böyle çıktı
Yaa yok Malesef eczane cok uzak alamam da fitil kullandım aslında olacağını sanmıyorum ama bir umutHcg yok mu beybi elinde? Ikinci cizginin daha koyu olması gerkiyormuş.
maaşallahBugün kan vermeye gittim 272 olmuş
fiitl engellemezkiYaa yok Malesef eczane cok uzak alamam da fitil kullandım aslında olacağını sanmıyorum ama bir umut
Hamile olabilir misiniz?Kızlar bugun adet günüm ama ağrım felan yok ovülasyon testi yaptım böyle çıktı
Birlikte olmadık fazla yumurtlama günlerin defiitl engellemezki