Bundan 1,5 hafta once fitil verdi doktor hcgye de baktı 0 çıktıHamile olabilir misiniz?
nasib belli olmaz bende olmadimBirlikte olmadık fazla yumurtlama günlerin de
İnşAllah hayırlısı ile güzel bir haber veririznasib belli olmaz bende olmadim
Ama adetimde gelmedi
Yarin hastaneye gitcm
amincnmİnşAllah hayırlısı ile güzel bir haber veririz
Cnm ben strestenmidir nedir bir hafta erken hasta oldum yeni bat 16 Nisanhayırlı olsun cnm
tmmcnmCnm ben strestenmidir nedir bir hafta erken hasta oldum yeni bat 16 Nisan
Hayırla sağlıkla inşallah kucağına alır büyütürsün cnm cok sevindim birilerinin hamiş olmasınaBugün kan vermeye gittim 272 olmuş
Ne guzel kac aydir dusunuyosunuzben de ağustos 15 :)
ohh oh maşallah artsın değerler annesiBugün kan vermeye gittim 272 olmuş
ben evleneliden beri istiyorum ilk çocuk hemen olsun da diğerlerinde bekleyebilirim diye düşünmüştüm doğru da düşünmüşüm daha hala bi sonuç yokNe guzel kac aydir dusunuyosunuz
maiallah maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsinBugün kan vermeye gittim 272 olmuş
Kaç aylık evlisinn. Gerçekten ya niye bizimde pat diye olmuyoben evleneliden beri istiyorum ilk çocuk hemen olsun da diğerlerinde bekleyebilirim diye düşünmüştüm doğru da düşünmüşüm daha hala bi sonuç yok
daha çok değil 8. ayın içindeyim ama benle evlenenlerin falan hep hamile olduğunu görünce insan heves ediyo :)Kaç aylık evlisinn. Gerçekten ya niye bizimde pat diye olmuyo
Evet insan çok hevesleniyor. Dua isteyin hamilelerin duası kabul olurmuşdaha çok değil 8. ayın içindeyim ama benle evlenenlerin falan hep hamile olduğunu görünce insan heves ediyo :)
inşallah Allah bizlere de nasip eder artıkEvet insan çok hevesleniyor. Dua isteyin hamilelerin duası kabul olurmuş
Nasipten ote degil bu isler doktora gittin mi benim ilk denememdi iki gun gec sonuclandiben evleneliden beri istiyorum ilk çocuk hemen olsun da diğerlerinde bekleyebilirim diye düşünmüştüm doğru da düşünmüşüm daha hala bi sonuç yok
gittim şükür bende bş sorun çıkmadı. eşim de gitti onun sperm sayısı az çıktı ilaç kullandı keçiboynuzu kürü kullandık sayı yerine geldi ama bu sefer de morfoloji 3 diyoken 2 oldu . doktor iyi dedi onun için de bi sıkıntı yok dedi şükür bakalım artık vakti zamanı ne zamansa artıkNasipten ote degil bu isler doktora gittin mi benim ilk denememdi iki gun gec sonuclandi
iki gün geç sonuçlandı dediğini anlayamadım canım kusura bakma ne demek istedşnNasipten ote degil bu isler doktora gittin mi benim ilk denememdi iki gun gec sonuclandi
Biz henuz doktora gitmedik aslinda ben gozukme taraftariyim su olaylardan sonra erteledim akalim test kitleriyle takip edecegim hayirlisi olsun .gittim şükür bende bş sorun çıkmadı. eşim de gitti onun sperm sayısı az çıktı ilaç kullandı keçiboynuzu kürü kullandık sayı yerine geldi ama bu sefer de morfoloji 3 diyoken 2 oldu . doktor iyi dedi onun için de bi sıkıntı yok dedi şükür bakalım artık vakti zamanı ne zamansa artık
Adetim gec geldi yaniiki gün geç sonuçlandı dediğini anlayamadım canım kusura bakma ne demek istedşn