Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bat 8 nisan benide ekleyin :) dr a gititm sağda 4 folikül solda 1 folikül gördü iyi görünüyo dedi. yumurtlama takibi yapalım mı dedim gerek yok dedi akışına bırak yeterli dedi :) bende nisandan bekliyorum bebiş inşşş

Kızlar alttaki yumurtlama mı sizce? Renkleri aynı ama daha ince

Eklentiler

• A37CA74A-48A2-4C51-8E48-B5476A9A33D9.jpeg
    A37CA74A-48A2-4C51-8E48-B5476A9A33D9.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar beta 36.9 ne demek ki ben ovulasyondan 7 gün sonra tahlil yaptırmıştım negatif çıktı şimdi doktor tekrar istedi bu sonuç çıktı
Canım demek ki geç döllenme olmuş, sen ilk test taptığında yeni oluşmaya başlamıştı belki de, yükselmesini takip et annesi, sağlıkla gelsin bebişin canım 🙏🏻💕🧿

Bende geldim Nisanı bekleyenlere. Virüs nedeniyle kafam hala karısık olsa da . Sırf bu yüzden ertelemekte istemiyorum ama içimde korku da var 🙍

Kızlar dün haberlerde Prof .Hakan Yaralı bi açıklama yapmıştı dünya sağlık örgütü pandemiden dolayı tüp bebek işlemlerini durdurmuş hasta alınmayacakmış normal yollarla gebe kalmayı da bir kaç ay en azından erteleyin dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?ve Çin'de 17hamile yakalanmış bi sorun çıkmamamış ama dünya genelinde veri çok az olduğu için aslında hamilelere birşey olmaz bilgisi yaygın ;ama Sarstan en çok etkilenen grup hamilelerdi çünkü yeni virüs covid-19da sars ailesinden ve bagışıklıgı düşükleri hedef alıyordu ve 1yıla yakın sürdü dedi .iptaller ve doğal yolla hamile kalınma istenmeme nedeni hastaneye gitmemek gerektiğinden ,enfekte olma riskinden dolayı sanırım .

Kızlar dün haberlerde Prof .Hakan Yaralı bi açıklama yapmıştı dünya sağlık örgütü pandemiden dolayı tüp bebek işlemlerini durdurmuş hasta alınmayacakmış normal yollarla gebe kalmayı da bir kaç ay en azından erteleyin dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?ve Çin'de 17hamile yakalanmış bi sorun çıkmamamış ama dünya genelinde veri çok az olduğu için aslında hamilelere birşey olmaz bilgisi yaygın ;ama Sarstan en çok etkilenen grup hamilelerdi çünkü yeni virüs covid-19da sars ailesinden ve bagışıklıgı düşükleri hedef alıyordu ve 1yıla yakın sürdü dedi .iptaller ve doğal yolla hamile kalınma istenmeme nedeni hastaneye gitmemek gerektiğinden ,enfekte olma riskinden dolayı sanırım .
hayirlisi olsun be gulum diyesim geldi 😂
Valal ben korunmayı düşünmüyorum
Tuobebek vs buasamaaada denemezdim
Ama normal yolla denerim 😉

Kızlar sın adet tarihim 8 şubattı. 8şubatta başlamıştı mart ayında 13 gün gecikince hamileyim sandım ki belirtileri de vardı. Doktora gittim ultraosnda baktı bişi yok ki muayeneye gitmeden önce de kan testi yaptırmıltım negatif çıkmıştı. Pcos tedavisi görüyorum. Doktorum duphaston verdi adet söktürücü. Adetim başladığında tekrar gitcem femara vercek. Nasıl negatif çıkar anlamıyorum o kadar da belirti vardı inşallah te zamanda hayır haberleri alırız

X