- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
ay korkuyorum yaa
nebilimya korundum halde olursa sasarim heKorkma cnm Ben de çekildim biliyorsun dr korunmana gerek yok dedi sıkıntı olsa bana da derdi bence
Teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız.
İnşallahTeşekkür ederim rabbim size de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
nebilimya korundum halde olursa sasarim he
Kızlar alttaki yumurtlama mı sizce? Renkleri aynı ama daha ince
Çift çizgiiiiBu da days comfort erken gebelik testi sonucum belki merak eden olur adetime 2 gün var
Evet şaka gibi kuzum ama ilginç dümdüz kaldım öylece herkese versin rabbim dua ettim kandil günü sana el açan mümin kullarını geri çevirme diye inşallah kabul olur hepimiz evlat sahibi oluruzÇift çizgiiiihayırlı olsun canım, çok güzel bir haber
Canım demek ki geç döllenme olmuş, sen ilk test taptığında yeni oluşmaya başlamıştı belki de, yükselmesini takip et annesi, sağlıkla gelsin bebişin canımKızlar beta 36.9 ne demek ki ben ovulasyondan 7 gün sonra tahlil yaptırmıştım negatif çıktı şimdi doktor tekrar istedi bu sonuç çıktı
Ben dr dün regl olmalıydım bu sabah yine test yaptım negatifEvt cnm 3gunoldu adet yok
Amin hep beraber inşallah canım benimCanım demek ki geç döllenme olmuş, sen ilk test taptığında yeni oluşmaya başlamıştı belki de, yükselmesini takip et annesi, sağlıkla gelsin bebişin canım
hayirlisi olsun be gulum diyesim geldiKızlar dün haberlerde Prof .Hakan Yaralı bi açıklama yapmıştı dünya sağlık örgütü pandemiden dolayı tüp bebek işlemlerini durdurmuş hasta alınmayacakmış normal yollarla gebe kalmayı da bir kaç ay en azından erteleyin dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?ve Çin'de 17hamile yakalanmış bi sorun çıkmamamış ama dünya genelinde veri çok az olduğu için aslında hamilelere birşey olmaz bilgisi yaygın ;ama Sarstan en çok etkilenen grup hamilelerdi çünkü yeni virüs covid-19da sars ailesinden ve bagışıklıgı düşükleri hedef alıyordu ve 1yıla yakın sürdü dedi .iptaller ve doğal yolla hamile kalınma istenmeme nedeni hastaneye gitmemek gerektiğinden ,enfekte olma riskinden dolayı sanırım .