Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olabilirsiniz iyi sabrediyorsunuz ben 1 gün sonra yapardım :)

Yumurtanın çatladığı güne göremi takip ediyorsun çatladığı gün çocuğun olma olasılığı var demek ?Bende 2 günde bir hangisi denk gelirse diye düşünüyordum :)

Yumurtanın çatladığı güne göremi takip ediyorsun çatladığı gün çocuğun olma olasılığı var demek ?Bende 2 günde bir hangisi denk gelirse diye düşünüyordum :)
ya aslında seninki daha sağlıklı, şöyle sağlıklı. bu testlerle insan kafayı yiyor. çatladı mı çatlamadı mı, aktı mı koktu mu derken kafaya takıyorsun. öbür türlü, adetin bitsin 2 günde 1 birliktelik olsun. illa ki zaten yumurtlama günü ilişkiye girilecek diye bir şey yok. spermler kadında 3 güne kadar yaşayabiliyor. mesela diyelim sen 24 nisanda eşinle birlikte oldun, 25 nisanda yumurtan çatladı haberin yok o günü boş geçtin, 26 nisanda bir daha birlikte oldun. yumurta da zaten 24 saat canlı kalıyor. 24 nisandaki sperm senin rahminde hazırda bekliyor zaten, hadi beklemedi diyelim, 26 nisanda da ilişkin olduğu için illa ki birinden biri denk gelir yani canım

Hamilesiniz kızlar .hayırlı olsun .yeni hamilelerede hayırlı oldun kan verme durumunuz varsa verip içiniz rahat etsin...

eğer bebek istemede yeniyseniz testlere başlama derim ben. kafaya takıyorsun çok çünkü. akışına bırak.

Gayet güzel acıklamışsın

Bu daha akışına göre ben böyle deneyim olmadı birde öyle denerim ayrıca çok açıklayıcı anlatmışsınnn teşekkür ederim

eğer bebek istemede yeniyseniz testlere başlama derim ben. kafaya takıyorsun çok çünkü. akışına bırak.
Yani dediğim gibi biara denediğimde hamile kalmıştım ancak düştü sonrada hiç denemedim cesaret edemiyorum artık dediğin gibi cnm insan kafaya takar ben ozmnlarda nasıl üzülmüştüm açık çizgi çıkmıştı bilmiyodum net çıkar sanıyordum meğer normalde de açık çizgi hamilelikmiş onu bile nasıl kafama takmıştım ne zor bu işler yaaa keşke evlenir evlenmez başlasaydım ozmnlar da sağlık sorunlarımda hiç yoktu hayırlısı ....

Kızlar ben regl oldum yaa sabah test atmıştım cok silik te olsa şaka gibi ıyıkı gecikmeden hatta bir gün erken oldum boşa umutlandırdı valla. Testlere de hiç güven yok yani keske adetin geçtiğini beklesek daha iyi olacak herkese hayırlı haberler almak nasip olsun görüsmek üzere

Olsun üzülme inşallah olacak birgün doğru zmn değilmiş demek ki hangi ay olacağını bizde bilemeyiz ama silik çizgi olunca ben direk hamilesiniz diye düşünüyorum tabi ben adetim geçtikten sonra yapmıştım ama beklemek cidden zor ...

Cok üzülmedim cnm en azından adetim geçipte adet olmadım o zaman daha tuhaf oluyo insan yeni adet yeni yumurtalar diyelim kısmet ne zaman Allah bilir

Bu daha akışına göre ben böyle deneyim olmadı birde öyle denerim ayrıca çok açıklayıcı anlatmışsınnn teşekkür ederim
Canım işte insan bilemiyor, bilse keşke önceden de ona göre davransa di mi...
Birlikte Regl olduk, hayırlısı olsun
Arkadaşlar böyle oldu
Hamilesin, tebrik ederim. İnşallah değerlerin yüksek çıkar

Canım işte insan bilemiyor, bilse keşke önceden de ona göre davransa di mi...

Birlikte Regl olduk, hayırlısı olsun

Hamilesin, tebrik ederim. İnşallah değerlerin yüksek çıkar
Çok teşekkür ederim sanırım birazdan bir de kan testi için gideceğim emin olmak istiyorum gönlümce sevinemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…