- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Ben mayıs ayına terfi ettim bileCanım işte insan bilemiyor, bilse keşke önceden de ona göre davransa di mi...
Birlikte Regl olduk, hayırlısı olsun
Hamilesin, tebrik ederim. İnşallah değerlerin yüksek çıkar ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mayıs ayına terfi ettim bileCanım işte insan bilemiyor, bilse keşke önceden de ona göre davransa di mi...
Tebrik ederim gözünüz aydınDayanamadım az önce yaptim, böyle çıktı ne ola ki
Bizede haber verrr hızlı çıkar sonuç :)Çok teşekkür ederim sanırım birazdan bir de kan testi için gideceğim emin olmak istiyorum gönlümce sevinemiyorum
TebriklerCanım işte insan bilemiyor, bilse keşke önceden de ona göre davransa di mi...
TebriklerArkadaşlar böyle oldu
Ben regl oldum cnm maalesef senden ne haber rKızlar üçümüzün birlikteydi batlar galiba, nedir sizde durum alsem sadehayatt06
Ben beklemedeyim Cumartesi yada Pazar olabilr, olmayıp bebiş olur inşallah
Cumartesi pazarı bekliyorum canım nasip bakalım Hayırlısı olsun senin içinde inşallah hayırlı zamanda nasip eder hepimize RabbimBen regl oldum cnm maalesef senden ne haber r
canım ben de bugün regl oldum ☺Cumartesi pazarı bekliyorum canım nasip bakalım Hayırlısı olsun senin içinde inşallah hayırlı zamanda nasip eder hepimize Rabbim
hayırlsı olsun canım benim günüm sizden ileriymiş zaten, nedense aynı günüz die aklımda kalmış, benim 25-26 nisan die bekliyorum, bebiş mi bat mı nasip olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlarcanım ben de bugün regl oldum ☺
İnşallah senin yüzün güler canım Ben inofolic saşe aldım, onu deneyeceğim bu ayhayırlsı olsun canım benim günüm sizden ileriymiş zaten, nedense aynı günüz die aklımda kalmış, benim 25-26 nisan die bekliyorum, bebiş mi bat mı nasip olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
O ne ki? Folik asit mi? Ben kullanıyorum folik asitİnşallah senin yüzün güler canım ❤ Ben inofolic saşe aldım, onu deneyeceğim bu ay
Teşekkür ederimTebrikler ❤
İnşallah, çok teşekkür ederimCanım işte insan bilemiyor, bilse keşke önceden de ona göre davransa di mi...
İnsallahhhhhCok net geldi bana maşallah diyelim bence var inşallah
Çok teşekkür ederimTebrik ederim gözünüz aydın
İnofolic adı 81tl hatta :)Folik asit ama içinde bir şey daha varmış, yumurta geliştiriyormuş.
Ya ben 60 TL’ye aldım, ikilemde kaldım şimdi. Neden böyle ucuz oldu ki bu? Bu değil mi sizinkiler de? Son kullanması da 07.2021. Eczacı başka bir şey mi verdi bana?İnofolic adı 81tl hatta :)