aşırı uygun hem de. ben geçen ay yumurtlama akıntım 10 gün kadar uzun sürünce eczaneden miratech marka almıştım acaba ikinciye mi yumurtluyorum diye. 5 tanesi 35 tl idiFiyat cok uygun değil mi ya bana mı oyle geldi eczanede normal gebelik testi su an 6. Erken olan 40 tl onun bile fiyatı değil valla cok iyi bende mi alsam ramazandan sonraki aya. Ultra gebelik varmıydı peki içinde memnun kaldın mı cnm
Bence bi dene canım ben de hiç denemedim Günay aldım bakalım inşallah tutatBen hiç bu şekilde denememiştim
Anladım cok tesekkur ederim. Benimki 3. Gun bitti bugün 1 2 kere az kırmızı diger zamanlar sütlü kahve sadece silince geliyor camasira vs gecme durumu yok. Duzenli degil ama tahminimce en az 1 hafta var daha bata. Sizin de gebeliginiz guzel geçer insallahBenim bat 18 nisandi 19 da aniden kahverengilik geldi yogundu hatta o gun yigenimi filan kaldirdim birden geldi demek ki bende hasta oldugumu dusundum hatta mayis topigine bile gecmistim direk cunku aklimin ucundan bile gecmiyodu hamile oldugum ikinci denememizdi ve ben takvimede hic dikkat etmedim . Sonrasinda 21ine kadar hic bi sekilde gelmedi kanada cevirmedi bende tedirgim oldum gebelik testi aldim direk pozitifi net bi sekilde gordum dun kan verdim 675 cikti sonucum ama kahverengilik dun tekrardan geldi gece acile gittim igne vurdular cok sukur suan bisey yok bugunde kontrolum var . Gecikmenizin kacinci gunu kanamaya cevirmedigi sekilde test yapabilirsiniz
Umutlandırmak istemem ama benimde aynısı oldu adet günümde kahverengi akıntı geldi ama bende adet belirtileri yoktu hatta hamilelik bekirtileri de yoktu .. kahverengi akıntı yerleşme kanamasiymis meğer hasta olacam diye ped koydum devamı gelmedi test yaptım hamileydim inşallah sizinde aynısı olurMerhabalar benim Nisan adet tarihim 22 ydi. Şaşmazdı normalde. 21 inde bir kaç damla kahverengi akıntım oldu. Bugün 22 si. Çok istiyorum ama umitlenip sonrasinda hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.
Sizi de umutlandırmak istemem benimde bat a 6 gun kala sari akintim vardi ben üşüttüm heralde dedim çünkü ayaklarım buz gibiydi ama ne adet belirtisi vardı ne hamilelik adet olacağım i beklerken kahverengi akıntı gördüm onu bile hissetmedim aktığını ped koydum adet olcam heralde dedim akşama kadar sadece sarı akintim oldu akşam test yaptım hamileydim saru akintim hala devam ediyor 9 hafta bitecek inşallah sizde hamilesinizdirKızlar benim bata daha 9 gün var, ama wc deyken ilk defa yoğun bi sarı akıntı geldi (kokusu yok) ovülasyondan sonra normalde akıntılarım bembeyaz olur. Bu ay rahim filmi çektim antibyotik kullandım ondanmıdır, yoksa bi belirti olabilirmi?
Ben kıbrıslıyım burda hava sıcak ama ayaklarım 2 gündür buz gibi çorap olduğu halde hala ayağıma fan açıp ısıtıyorum.
Vee normalde ovülasyondan 2 gün sonra göğsüm ağrırdı bu ay hala ağrım yok.
Yorumlarmısınız kızlar
Ayyyy yelizim inşallah yaa, çok istiyorum. Cevapladığın için teşekkürler ve hatta olmasa bile güzel bi umut bu benim içinSizi de umutlandırmak istemem benimde bat a 6 gun kala sari akintim vardi ben üşüttüm heralde dedim çünkü ayaklarım buz gibiydi ama ne adet belirtisi vardı ne hamilelik adet olacağım i beklerken kahverengi akıntı gördüm onu bile hissetmedim aktığını ped koydum adet olcam heralde dedim akşama kadar sadece sarı akintim oldu akşam test yaptım hamileydim saru akintim hala devam ediyor 9 hafta bitecek inşallah sizde hamilesinizdir
Aminn canım inşallah Rabbim sanada nasip etsin inşallah bu ay o aydırAyyyy yelizim inşallah yaa, çok istiyorum. Cevapladığın için teşekkürler ve hatta olmasa bile güzel bi umut bu benim için
Bu arada seninde gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı geçsin inşallah
Ramazandan sonra bende alayım bari hiç denemedim ovulayosyon kısmet cnm bakalımaşırı uygun hem de. ben geçen ay yumurtlama akıntım 10 gün kadar uzun sürünce eczaneden miratech marka almıştım acaba ikinciye mi yumurtluyorum diye. 5 tanesi 35 tl idiadet olunca bunu aldım hemen netten, yumurtlama günümde şk diye gösterdi valla. bazı kişiler memnun kalmamış ama bana bozuk denk gelmedi. son kullanma tarihi de 2022'ydi benim aldıklarımın. bana kalsa ikişer üçer takım alacağım ama ya hamile kalırsam ziyan olacak elimde patlayacak UMUDUYLA tek tek alıyorum her ay
canm bende aynı durumdaymm İnşAllah hamişizdirrKızlar benim bat yarın 2 gün önce test yapmıştım saatler sonra çizgi çıkmıştı iki testte de. Bugün sabah yaptım hemen cıktı ama o kadar silik ki gözle zor görülüyor derecede silik fotodada tam cıkmadı. Bilmiyorum ya adet olacak belirtilerim var insan yinede merak ediyor. Testlerin ilk ikisi albi marka bugünkü one step diye bir marka. Zaten adet olursam bidaha eczaneden almicam. İnternetten hangisi iyiyse doğru sonuç veriyorsa onu alıcam ne bu silik vardı yoktu sabah sabah kendime iş cıkardımEki Görüntüle 2624647
canm bide bazen saatler sonra kuruma lekesi ola biliyo önemli olan 5 dakika testin ustunde yazan dakika erken yapmışsın sendeKızlar benim bat yarın 2 gün önce test yapmıştım saatler sonra çizgi çıkmıştı iki testte de. Bugün sabah yaptım hemen cıktı ama o kadar silik ki gözle zor görülüyor derecede silik fotodada tam cıkmadı. Bilmiyorum ya adet olacak belirtilerim var insan yinede merak ediyor. Testlerin ilk ikisi albi marka bugünkü one step diye bir marka. Zaten adet olursam bidaha eczaneden almicam. İnternetten hangisi iyiyse doğru sonuç veriyorsa onu alıcam ne bu silik vardı yoktu sabah sabah kendime iş cıkardımEki Görüntüle 2624647
Cnm seninki benımkine göre bayağı belirgin bence vardır inşallah hadi hayırlısı adet olmamışsın hemde bakKızlar merhaba bat dündü ama gece batmalar felan pembe damla kadar akıntım geldi erken gebelik testi yaptm 3dakkada cıktı sonuc inanmadm silikti cunki ikinciyide yaptm yine aynı ama ilk idrarla değil bu günde ilk idrarla yaptm yine silik sizce hamilemiyim hasteneye erken diye gitmek istemiyorum ama pztesi gidicem gibi hala adet plmadm bel ağrılarım batmalarım varr halanda Böyle olan varmı aranızda sonra kac gün sonra koyulaşdıı ovu testi yaptm bu ay ilk def 10 nisan yumurtladmm
daha olmadı canm evet hatta adet olcağım gun pembe leke oldu bi kere gectii İnşAllah Canm yaaaa İkimizde hamişizdirrCnm seninki benımkine göre bayağı belirgin bence vardır inşallah hadi hayırlısı adet olmamışsın hemde bak
Aynen erken yaptım dayanamadım ramazandan önce olmasını isterdimcanm bide bazen saatler sonra kuruma lekesi ola biliyo önemli olan 5 dakika testin ustunde yazan dakika erken yapmışsın sende
adet gübünü beklee olmazsın inşAllah olmadın o günü yapp bebde adet olmadm öğlen yaptmmAynen erken yaptım dayanamadım ramazandan önce olmasını isterdimkısmet ya yok gibi. Bugün cok silik olan ilk 5 dk da cıktı da cok belirgin olmadığı için güven vermiyor haliyle
Zaten yarın adet günüm bir tane test kaldı elimde gecerse yaparım artıkadet gübünü beklee olmazsın inşAllah olmadın o günü yapp bebde adet olmadm öğlen yaptmm
İnşAllah olmazsnnZaten yarın adet günüm bir tane test kaldı elimde gecerse yaparım artık