2.çizgiyi görebiliyorum birde hamilelik belirtileri arasında adet ağrısına benzer Ağrı’da yaşanıyor diye biliyorum hayırlısı olsun inşallahKızlar benim bat yarın 2 gün önce test yapmıştım saatler sonra çizgi çıkmıştı iki testte de. Bugün sabah yaptım hemen cıktı ama o kadar silik ki gözle zor görülüyor derecede silik fotodada tam cıkmadı. Bilmiyorum ya adet olacak belirtilerim var insan yinede merak ediyor. Testlerin ilk ikisi albi marka bugünkü one step diye bir marka. Zaten adet olursam bidaha eczaneden almicam. İnternetten hangisi iyiyse doğru sonuç veriyorsa onu alıcam ne bu silik vardı yoktu sabah sabah kendime iş cıkardımEki Görüntüle 2624647
Amin cnm ikimizde inşallah diyeyimmm hatta tüm bekleyenlerİnşAllah olmazsnn
Hamilesiniz 2.çizgi var ayrıca hamilelikte ağrı ve batmada olurKızlar merhaba bat dündü ama gece batmalar felan pembe damla kadar akıntım geldi erken gebelik testi yaptm 3dakkada cıktı sonuc inanmadm silikti cunki ikinciyide yaptm yine aynı ama ilk idrarla değil bu günde ilk idrarla yaptm yine silik sizce hamilemiyim hasteneye erken diye gitmek istemiyorum ama pztesi gidicem gibi hala adet plmadm bel ağrılarım batmalarım varr halanda Böyle olan varmı aranızda sonra kac gün sonra koyulaşdıı ovu testi yaptm bu ay ilk def 10 nisan yumurtladmm
İnşAllah canım sağol diğer gebeliğimde baş dönmem fln olmuştu ama hep aynı olmazmış tabi her hamilelikte yine de dediğin gibi hayırlısını versin Rabbim mübarek günlerde2.çizgiyi görebiliyorum birde hamilelik belirtileri arasında adet ağrısına benzer Ağrı’da yaşanıyor diye biliyorum hayırlısı olsun inşallah
Tebrik ederim canım hamilesinKızlar merhaba bat dündü ama gece batmalar felan pembe damla kadar akıntım geldi erken gebelik testi yaptm 3dakkada cıktı sonuc inanmadm silikti cunki ikinciyide yaptm yine aynı ama ilk idrarla değil bu günde ilk idrarla yaptm yine silik sizce hamilemiyim hasteneye erken diye gitmek istemiyorum ama pztesi gidicem gibi hala adet plmadm bel ağrılarım batmalarım varr halanda Böyle olan varmı aranızda sonra kac gün sonra koyulaşdıı ovu testi yaptm bu ay ilk def 10 nisan yumurtladmm
İnşAllah kandada öyle cıkar canm Aminnn isteyen her keseeTebrik ederim canım hamilesindarısı bize inşallah
2.çocuğun mu cnm ?Çocuk düşünmediğimiz aylar ne güzel geçiyor böyle çocuk düşününce gün geçmiyor benimde hastalığım birkaç gün sonra net karar veremedim bebek işine ama cidden düşünmeyince hasta olduğum günü önemsemiyorumİnşAllah canım sağol diğer gebeliğimde baş dönmem fln olmuştu ama hep aynı olmazmış tabi her hamilelikte yine de dediğin gibi hayırlısını versin Rabbim mübarek günlerde
Ben iki programla takip ediyorum ama ikisinde de yumurtlama günlerim farklı günleri gösteriyorinsan bilse böyle istediğinde zart diye hamile kalamayacağını, beklemez tabii ki. bende de öyle oldu, korunmayı bırakınca hemen hamile kalacağım sandım... bu ay ilk defa ovulasyon testi le takip ettim ben yumurtlamamı. istersen sen de dene, yumurtlamayı gördüğün günleri değerlendirirsin. ben laboquik aldım, memnun kaldım. içinden 1 tanesi filan bozuk çıktı, sonuçta kul yapımı ama 29 tanesi doğruydu yani. linkini bırakıyorum, bakarsın bir kere: Laboquıck 30 Adet Ovulasyon + 2 Gebelik + 1 Ultra Erken Gebelik T - n11.com
3. Cocugum cnm2.çocuğun mu cnm ?Çocuk düşünmediğimiz aylar ne güzel geçiyor böyle çocuk düşününce gün geçmiyor benimde hastalığım birkaç gün sonra net karar veremedim bebek işine ama cidden düşünmeyince hasta olduğum günü önemsemiyorumama sizler hamilesiniz
Evet canım, adetin bittiği gibi yani ertesi gün teste başlıyorsun. Her gün aynı saatte yapmaya çalış ve yapmadan 1-2 saat kadar önce sıvı alımını kes. Çünkü su içtikçe LH hormonu idrarda seyreliyormuş, öyle olunca da sonuç seni yanıltabilir. T ve C çizgisi aynı koyulukta olacak ya da T, C’den daha koyu olacak. O gün yumurtanın çok yakın zamanda çatlayacağını ifade eder.Ben iki programla takip ediyorum ama ikisinde de yumurtlama günlerim farklı günleri gösteriyoridrarla mı yumurtladığım günleri biliyor çok saol cnm böyle bişeyden hiç haberim yoktu ses kısıklığı sorunum ilk hamile kaldığımda başladı bebek düştü hastalık kaldı Oyüzden cesaret edemiyorum hamile kalmaya sonra diyorum belki bebek iyi gelir böyle güzel 9ay geçer bakalım yine alayım bu testi..
İnşAllah düşünmediğin için kafan rahat kalmıştır stres etkiliyor çünkü vardır bebiş2.çocuğun mu cnm ?Çocuk düşünmediğimiz aylar ne güzel geçiyor böyle çocuk düşününce gün geçmiyor benimde hastalığım birkaç gün sonra net karar veremedim bebek işine ama cidden düşünmeyince hasta olduğum günü önemsemiyorumama sizler hamilesiniz
Canım testini atabilirmisin bakalim., Vardır insallahBende dün gece test yaptım bat bugun ya da yarın olmam gerekiyor kızlarını gibi çok silik bir çizgi çıktı merakla bekliyorum, hem hamilelik hem de adet belirtilerim var bakalım hangisi çıkacak
Aynı durumdayız yaa heyecan dorukta.Bende dün gece test yaptım bat bugun ya da yarın olmam gerekiyor kızlarını gibi çok silik bir çizgi çıktı merakla bekliyorum, hem hamilelik hem de adet belirtilerim var bakalım hangisi çıkacak
Senin kanla testin pozitif cıkmıstı değil mi oyle hatırlıyorum cnmBende dün gece test yaptım bat bugun ya da yarın olmam gerekiyor kızlarını gibi çok silik bir çizgi çıktı merakla bekliyorum, hem hamilelik hem de adet belirtilerim var bakalım hangisi çıkacak
Hayırlısıyla darısı bana inşallahUmutlandırmak istemem ama benimde aynısı oldu adet günümde kahverengi akıntı geldi ama bende adet belirtileri yoktu hatta hamilelik bekirtileri de yoktu .. kahverengi akıntı yerleşme kanamasiymis meğer hasta olacam diye ped koydum devamı gelmedi test yaptım hamileydim inşallah sizinde aynısı olur
Ben adet olmam gereken gün kahverengi akintim oldu. 2 oğlum var 1 de düsuk .hicbirinde yerleşme kanamasi olmamıştı burdan yazılanlardan anladım demek ki yerleşme kanamasi dedikleri şey bu ben hamileyim o zaman dedim ve aksama test yaptim cift çizgi çıktı anında bence erken değil yapmalısınHayırlısıyla darısı bana inşallah ☺☺ peki ne zaman test yaptınız. Benim bu üçüncü günüm hala adet olmadım. 4-5 gün önce de kahverengi akıntım olmuştu. Evde gebelik testi yapmak için erken mi acaba?
Maşallah Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin ne güzel sizlerin mutluluğu hepimizin mutluluğu inşallah 3.de sağlıkla gelsin3. Cocugum cnmama sorarsan ilk gibi aynı heyecan. Cok güzel annelik hepinize nasıp olsun inşallah tekrar tekrar