Benimkisi kapsülü gibiydi böyle pembe kutu hatta 3eczaneye sormuştum aynı fiyattı sonra baktım kutunun arkasında kendinden 81tl yazıyormuş .bide menşei İtalyaymşYa ben 60 TL’ye aldım, ikilemde kaldım şimdi. Neden böyle ucuz oldu ki bu? Bu değil mi sizinkiler de? Son kullanması da 07.2021. Eczacı başka bir şey mi verdi bana?
Benim toz olduğu için ucuz olabilirBenimkisi kapsülü gibiydi böyle pembe kutu hatta 3eczaneye sormuştum aynı fiyattı sonra baktım kutunun arkasında kendinden 81tl yazıyormuş .bide menşei İtalyaymş
Canım yumurta ile ilgili bi sıkıntı mı var ki? Yumurtlama takip etmiştin galiba sen de, ovulasyon testlerinde pik yakalayamadın mı? Doktor önerisi olmadan mı kullancan?Benim toz olduğu için ucuz olabilir
Canım, benim Allah’a şükür hiiiiççççbir şeyciğim yok. Kafama göre aldım bunu da. Zamanında doktor da takip etti yumurtlamayı, ben de bu ay kaset testlerle takip ettim. Yakalıyorum yani ben yumurtayı ama olmuyor bir türlü. Hayıt suyu denedim 2 ay. Klomen de kullandım. Bir de bunu deneyeyim, en fazla adetimi geciktirir.Canım yumurta ile ilgili bi sıkıntı mı var ki? Yumurtlama takip etmiştin galiba sen de, ovulasyon testlerinde pik yakalayamadın mı? Doktor önerisi olmadan mı kullancan?
Anladım canım çok şükürCanım, benim Allah’a şükür hiiiiççççbir şeyciğim yok. Kafama göre aldım bunu da. Zamanında doktor da takip etti yumurtlamayı, ben de bu ay kaset testlerle takip ettim. Yakalıyorum yani ben yumurtayı ama olmuyor bir türlü. Hayıt suyu denedim 2 ay. Klomen de kullandım. Bir de bunu deneyeyim, en fazla adetimi geciktirir.
Amin canım hayırlısıyla inşallah sen haber ver ama vardır diye dua edelim mübarek günCumartesi pazarı bekliyorum canım nasip bakalımHayırlısı olsun senin içinde inşallah hayırlı zamanda nasip eder hepimize Rabbim
Peki tozun tadı nasıl ben pek içemem de tozlarıBenim toz olduğu için ucuz olabilir
Dur bakalım canım sen daha regl olmadan oyle düşünme vardır inşallah yoksa da bir dahaki aya dicez tabiki o bebiş ler gelene dekHamile olanlara hayırlı olsun Gözünüzaydın diyorum. Hasta olan (regl) arkadaşlarıma ise yakında bende olcam moral bozmasın kimse bu ay bol bol dua edelim ibadet edelim düşünmemeye çalışalım.. rabbim isteyen herkese verir hayırlı zamanda
Canım daha kullanmadım. Adetin 5. Günü başlanıyormuş galiba. O yüzden bekliyorum. Muhtemelen portakallıdır diye düşünüyorumPeki tozun tadı nasıl ben pek içemem de tozları
Erken testte bişe çıkmayınca umudumu kestim ben zaten belirtiler de regl için diye düşünüyorumDur bakalım canım sen daha regl olmadan oyle düşünme vardır inşallah yoksa da bir dahaki aya dicez tabiki o bebiş ler gelene dek
Amin canım inşallahAmin canım hayırlısıyla inşallah sen haber ver ama vardır diye dua edelim mübarek gün
Hergün iyi hoş ta bu son hafta beklemek zor günler saatler geçmiyor demi bana mı oyle geliyor kafada soru işareti var mı yok muAmin canım inşallahgeçen ay 1 gün bile gecikince çok umutlanmıştım onun için bu ay çok umutlanmak istemiyorum, Rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip eder bana da sizlere de Tabiki haber veririm buralardayım zaten
Aynen canım haber ver bize bekleyelim bakalım hayırlısı olsunErken testte bişe çıkmayınca umudumu kestim ben zaten belirtiler de regl için diye düşünüyorumhayırlısı yine de bakalım bekleyeceğiz olana dek
Hmm anladım cnm bende kapsül mü alsam acaba bilemedim sen bi bak tadına ben oyle alayım kaç defa magnezyum vitamin kullanamadım başkasına verdım ben o toz olanCanım daha kullanmadım. Adetin 5. Günü başlanıyormuş galiba. O yüzden bekliyorum. Muhtemelen portakallıdır diye düşünüyorumidrar yolu enfeksiyonu için veriyorlar ya, bence öyledir
Aynen canım hiç sorma diyorlar ya stres yapma stres yapma, nasıl yapma kiHergün iyi hoş ta bu son hafta beklemek zor günler saatler geçmiyor demi bana mı oyle geliyor kafada soru işareti var mı yok mu
Adet oldum ya stres falan kalmadı orucum gitti ona üzüldüm yaaAynen canım hiç sorma diyorlar ya stres yapma stres yapma, nasıl yapma ki