Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben inofolic diye bir hap duydum, hap olarak da varmış saşe olarak da. Onu araştırıyorum, duydun mu hiç ya da kullandın mı?
Canım inofolic şöyle duydum yumurtalıklara çok iyi geliyormuş hatta içinde inofolic bulunan folik asitleri kullanın diyorlar ben yaklaşık 3 buçuk ay önce doğum kontrol hapını bıraktım bebiş kararını aldığımız için bırakır bırakmaz da hemen folik asite başladım doktorumun önerdiği folaktive marka folik asiti kullanıyorum

4. aya girdim bakalım dedim bu ay ovulasyon takibi yapayım en azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı görmüş olurum diye bütün adetimin 11. Günü ovulasyonu yapıcam daha pik i görmedim inşallah görürüm uygulamaya göre adetin 17. günü görünüyor yumurtlama bakalım uygulamayla ovulasyon tutacak mı

Ben de bu işler için en başta folbiol kullandım ama zamanla olmayınca bıraktım. Şimdi inofolic alayım dedim kendimce, doktora gözükmeden tabii o yüzden bilemedim. Teşekkür ederim İnşallah sen de bir an önce hamile kalırsın

İnşallah kuzum tez zamanda hepimiz

Yaşın kaç sen ne zamandır deniyorsun kuzum

Yaşın kaç sen ne zamandır deniyorsun kuzum

Damlalıkla idrar damlatıyorsun ya teste, o testlere kaset deniyor.

29 yaşındayım canım, 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir istiyoruz. Sen?
Ben de 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşim evlendiğinizden beri istiyor da ben iş güç kovaladım daha erken derken erteledim erteledim işte 4. Ayın içindeyim doğum kontrol hapını bırakalı

Kizlar sonucum 743 cikti kese gorunmedi yeni oldugu icin doktor her ihtimali söyledi insan kendini cok tuhaf hissediyomus dun 675 cikmisti biraz soru isareti birakti kafaya takmamaya calisiyorum lekelenmem kesildi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…