Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benim Nisan adet tarihim 22 ydi. Şaşmazdı normalde. 21 inde bir kaç damla kahverengi akıntım oldu. Bugün 22 si. Çok istiyorum ama umitlenip sonrasinda hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.

Kızlar bende 9ay önce hamile kalmıştım ve çocuk düştü sonrasında çok hastalandım uzun süre ara verdim çocuk işine ve hastalığımın sebebi bulunamadı sıkıldım artık hastane gezmekten şimdi bende düşünüyorum ancak Ramazan ayı çocuk işini etkiler mi ben hasta oluşumdan dolayı oruç tutamayacağım eşim tutacak fikri olan var mı oruç çoçuğun oluşunu etkiler mi ?

Ben de 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşim evlendiğinizden beri istiyor da ben iş güç kovaladım daha erken derken erteledim erteledim işte 4. Ayın içindeyim doğum kontrol hapını bırakalı
Hayırlı olsun canım inşallah
Ovulasyon testi yapıyor muydunuz kızlar
Ben bu ay ilk defa ovülasyonla takip ettim, laboquik markası. Memnun kaldım, dün tekrar sipariş ettim hatta

Canım başın sağ olsun, çok geçmiş olsun. bence oruç etkilemez. Belki eşin iftardan sonra yorgun olabilir, hani ilişki sıklığınız az olabilir ama veren Allah 1 ilişkiyle de veriyor. Gönlünce olsun inşallah

Ben de laboquick kullanıyorum internetten çok uyguna aldım bakalım inşallah ben de memnun kalırım canım
Ovülasyon testlerinin 30 tanesini geçen ay 30 TL’ye almıştım, bu ay 35 TL olmuş tek tavsiyem olmadığı aylar üzülüp kafaya takma. Ben hep düşündüm, üzüldüm, ağladım, stres yaptım. Bu sefer daha da olmadı. Günler geçmedi bat’a kadar. Adet düzenlerim şaştı stresten.

Çok üzülmüştüm düştüğünde ama o kadar üzülmeye gerek yok aslında Allah sağlıksız olan çocuğu düşürürmüş şükür inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bende 2 yıl çocuk düşünmedim(keşke düşünseymişim:) düşündüğüm zamanda çocuk düştü ve hastalandım hergün ses kısılması sorunu yaşıyorum nasıl olsa ne yapsam geçmiyor bari çocuğa odaklanayım dedim ama tam olarak emin değilim . İnşallah hayırlısı olsun herşeyin bazen bizim için ne doğru biz bilemeyiz.Dediğiniz gibi nasipte varsa bir kerede olur çok saolun.

Kızlar benim bata daha 9 gün var, ama wc deyken ilk defa yoğun bi sarı akıntı geldi (kokusu yok) ovülasyondan sonra normalde akıntılarım bembeyaz olur. Bu ay rahim filmi çektim antibyotik kullandım ondanmıdır, yoksa bi belirti olabilirmi?
Ben kıbrıslıyım burda hava sıcak ama ayaklarım 2 gündür buz gibi çorap olduğu halde hala ayağıma fan açıp ısıtıyorum.
Vee normalde ovülasyondan 2 gün sonra göğsüm ağrırdı bu ay hala ağrım yok.
Yorumlarmısınız kızlar

Canım sen de var mı belirti
Canım sen de var mı belirti
benim psikolojik olabilir bilmiyorum bi3-4 gün önce kramp tarzı ağrı başladı 3-4 gündür sabaları mide bulantım,ara ara akşmları oluyor vajinal akıntım yok şu an ,bugün de yaklaşık 1 saat önce başlayan üşümem oldu patik giydim ,ama benim adet öncesi de normalde üşümem olur ayaklarımda bakalım ya umarım adet belirtileri değildir hayırlısıyla

bi de göğüslerimde şişlik oldu hassasiyet olmadan normalde hassasiyet de olurdu bugün daha az şiş gibi ama bilmiyorum artık

bi de göğüslerimde şişlik oldu hassasiyet olmadan normalde hassasiyet de olurdu bugün daha az şiş gibi ama bilmiyorum artık
Valla akıntım yoktu geçtiğimiz aylarda herhalde değilim düşüncesiyle biraz araştırdım ama akıntısı hiç olmadan hatta hiç bir belirtisi olmadan hamileliğini öğrenen anneler vardı tabi haliyle bana nasip olmadı daha gebelik ama allahtan umut kesilmez

insan bilse böyle istediğinde zart diye hamile kalamayacağını, beklemez tabii ki. bende de öyle oldu, korunmayı bırakınca hemen hamile kalacağım sandım... bu ay ilk defa ovulasyon testi le takip ettim ben yumurtlamamı. istersen sen de dene, yumurtlamayı gördüğün günleri değerlendirirsin. ben laboquik aldım, memnun kaldım. içinden 1 tanesi filan bozuk çıktı, sonuçta kul yapımı ama 29 tanesi doğruydu yani. linkini bırakıyorum, bakarsın bir kere: Laboquıck 30 Adet Ovulasyon + 2 Gebelik + 1 Ultra Erken Gebelik T - n11.com

Fiyat cok uygun değil mi ya bana mı oyle geldi eczanede normal gebelik testi su an 6. Erken olan 40 tl onun bile fiyatı değil valla cok iyi bende mi alsam ramazandan sonraki aya. Ultra gebelik varmıydı peki içinde memnun kaldın mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…