Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben katılamam kızlar ya bildirim gelmesinden hoşlanmıyorum ve eşim müsaade etmez pek İnternet ortamı diyerekten sonuçta burada fotomuz kişisel bilgimiz yok daha iyi özelimizi bile yazıyoruz yeri geliyor

Yerleşme kanaması çok az 1-2 damla
neden test yaomıyorsun
Çok fazla test yapıp negatif görmekten Bi korku oluşmuş bende :) ilk gebeliğimi 6 haftalıkken tesadüf eseri öğrenmiştim bu yüzden, 4 yıl sonra olunca 🤪 bakalım Bi 17 gün rekorum var yani 17 gün sonra falan olabiliyorum. Az daha bekleyeyim olmadı gider kan veririm asm ye beni diğeri kesmez 🙈😆 senin ne kadarlık kuzu gecikmen kaç gün olduda öğrendin rabbim sana bağışlasın

Yerleşme kanaması çok az 1-2 damla

Çok fazla test yapıp negatif görmekten Bi korku oluşmuş bende :) ilk gebeliğimi 6 haftalıkken tesadüf eseri öğrenmiştim bu yüzden, 4 yıl sonra olunca 🤪 bakalım Bi 17 gün rekorum var yani 17 gün sonra falan olabiliyorum. Az daha bekleyeyim olmadı gider kan veririm asm ye beni diğeri kesmez 🙈😆 senin ne kadarlık kuzu gecikmen kaç gün olduda öğrendin rabbim sana bağışlasın
Amin Allah razı olsun.
Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaparak öğrendim

Kızlar tertemiz tek çizgi 🥺 demekki hasta olucam erken test bu eczane çok güvendirmişti çıkar diye olsa.. Hayırlısı olsun ne diyelim
Ben sok gerçekten ne kadarda belirgindi oysa emin gibiydim gördüğümden bi daha asla cizgi kesin var falan diye kimseye yorum yapmicam inşallah seni de daha cok umutlandırıp hevesini kırmamışımdır ne bileyim var gibiydi baya göründü gözüme özür dilerim hakkını helal et

Ben sok gerçekten ne kadarda belirgindi oysa emin gibiydim gördüğümden bi daha asla cizgi kesin var falan diye kimseye yorum yapmicam inşallah seni de daha cok umutlandırıp hevesini kırmamışımdır ne bileyim var gibiydi baya göründü gözüme özür dilerim hakkını helal et
Canım asla öyle düşünmedim ne demek.. demekki testlerde farklılık gösteriyor bilmiyorum ki bu yüzden hemen umutlanmamak gerekiyor ama bizler biraz sabırsız yaklaşıyoruz malesef 🙈 keşke bekleyebilsek düşünmesek vs.. ama olmuyor sende öyle düşünme 🥰

Kizlar iyi aksamlaar burayada yazmak istesim batim 18 nisandi 19 unda lekelenme yasayinca mayis topigine gecmistim ama lekelenme yasamisim az once test yaptim yarin kan vermeye gidecegim .Eki Görüntüle 2623372
Merhaba, hayirli olsun hamileliginiz. Lekelenme tam olarak nasıl yaşamıştınız? Bende de benzer durum var ama adet mi oluyorum yoksa yerleşme lekelenmesi mi anlayamadım bir türlü

Merhaba, hayirli olsun hamileliginiz. Lekelenme tam olarak nasıl yaşamıştınız? Bende de benzer durum var ama adet mi oluyorum yoksa yerleşme lekelenmesi mi anlayamadım bir türlü
Benim bat 18 nisandi 19 da aniden kahverengilik geldi yogundu hatta o gun yigenimi filan kaldirdim birden geldi demek ki bende hasta oldugumu dusundum hatta mayis topigine bile gecmistim direk cunku aklimin ucundan bile gecmiyodu hamile oldugum ikinci denememizdi ve ben takvimede hic dikkat etmedim . Sonrasinda 21ine kadar hic bi sekilde gelmedi kanada cevirmedi bende tedirgim oldum gebelik testi aldim direk pozitifi net bi sekilde gordum dun kan verdim 675 cikti sonucum ama kahverengilik dun tekrardan geldi gece acile gittim igne vurdular cok sukur suan bisey yok bugunde kontrolum var . Gecikmenizin kacinci gunu kanamaya cevirmedigi sekilde test yapabilirsiniz

Kızlar elimde şu an gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım ve t deki çizgi C dekinden çok belirgin sizce gebelik olabilir mi

Test bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu arada arkadaşlar dün doktora gittim henüz çok küçük olduğu için ultrosanda bakmadı.1 ay sonrasına gideceğim ama sağlıklı bi gebelik mi diye kandaki artışa baktı pazrtesi 12.95 di 2 gün sonra 30 civarıydı.2 kat arttığı için sağlıklı gözüküyor dedi.tabi ilaçlara başladık folik. progestan ve B12 vit .herkese sağlıklı gebelikler dilerim.olmayan arkadaşlarda inşallah biran önce hamile kalırlar.bu arada grup olayında 2 yıl önce bizde Whtspp grupu kurmuştuk.malesef sonra herkes birbiriyle dalga ğeçer seviyesiz konuşmalara geçilmişti.ve dağıldı.yani düşünsene tanımıyorsunuz sonra millet mesajları kocalarına okutanlarmı dersiniz.o yüzden bence pişman olmayın.burdan konuşmak daha iyi.

Merhaba tatlım, olma ihtimali var ama benim adet gecikmesinin 4. Gününde bile pikti ovülasyon testim, 2 gün sonra adet oldum. Gebelik testini görmeden umutlanma derim ben. Bak benimki böyleyken adet oldum:

Eklentiler

• 94FD59F0-945E-4ED7-BC24-2DB3825BE07B.jpeg
    94FD59F0-945E-4ED7-BC24-2DB3825BE07B.jpeg
    229,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba tatlım, olma ihtimali var ama benim adet gecikmesinin 4. Gününde bile pikti ovülasyon testim, 2 gün sonra adet oldum. Gebelik testini görmeden umutlanma derim ben. Bak benimki böyleyken adet oldum:
Ben de bugün olmam gerekiyodu normalde hatta gecikti bile ovu testi yapayım dedim hiç olmadığı şekilde çizgiler net çıkınca bi umutlandım ama bugün gebelik testi bulabilirsem yapıcam mutlaka

Belki gerçekten hamileydiniz kimyasal gebelik yaşamışsınızdır bnmde çift çizgiydi sonrA kan tahlili yaptırdık hormon seviyem 50çıkmıştıogün sonra birden düştü yani kimyasal gebelik yaşamışım ..

Belki gerçekten hamileydiniz kimyasal gebelik yaşamışsınızdır bnmde çift çizgiydi sonrA kan tahlili yaptırdık hormon seviyem 50çıkmıştıogün sonra birden düştü yani kimyasal gebelik yaşamışım ..
canım adet gecikince kaset test yaptım, negatifti. hadi dedi kan kesin sonuç verir, gittim kan verdim o da negatifti. gecikmenin 4. günü hem bu ovulasyon testini yaptım hem de kan vermiştim. 2 gün sonra adet oldum.

X