Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayat devam ediyor canım canını sıkma vardır bi hayır diyeceksin yapacak bişe yok Ramazan da bol bol dua edelim hepimiz inşallah
canim mesajlari okudum hamie kaldinmi sen ?testde ciktimi yani merak etdim

Canım üzülmemeye çalış, hayırlısı böyleymiş Allahtan
Hayat devam ediyor canım canını sıkma vardır bi hayır diyeceksin yapacak bişe yok Ramazan da bol bol dua edelim hepimiz inşallah
Ayy hayırdır inşallah canım ya cok üzüldüm noldu doktordan mı öğrendin
Sağolun kızlar rabbim inşalalh hepimğze sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah İki gün önce 31di doktor iki gün sonra tekrsr baktır kanına dedi 34 cıktı iki katına cıkması gerekiyorumış normalde ama çıkmamış kimyasal gebelik adet olmayı bekle dedi. İnşallahh anne olmayı nasip eder rabbim bize

canim mesajlari okudum hamie kaldinmi sen ?testde ciktimi yani merak etdim
Malesef canım sabah ki test silik çıkmıştı akşam ki erken gebelik testin de bişe çıkmadı bat 25 nisan. Bekleyeceğim bende hasta olucam galiba umudum kalmadı

Amin inşallah hepimiz bat bekleyeceğiz görünen o ki üzülmemekte çalışalım.. burda birbirimize ne güzel destek oluyoruz bu bile güzel öyle düşün herkesle herşey konuşulmuyor malum bide bıkıyor insan tepkilerden

Öyle tabii inşallh hayırlısı olsum hepimiz içinn

Hmm anladım cnm ya üzme kendini bak hamiş kalabiliyorsun hem bir dahakine sağlıklı gebelik olur inşallah

kızlar burdan Bazı arkadaşlarla burda konuşması zor diye vp qrup actk gelmek isteyen yaza bilir bana

kızlar burdan Bazı arkadaşlarla burda konuşması zor diye vp qrup actk gelmek isteyen yaza bilir bana
canım, whatsapp grubu kurmak yasak. kullanım sözleşmesinde yazıyor. hesabın kapatılabilir, haberin olsun.

Açıkçası ben bu siteyi pek anlamadım yeni yeni çözmeye çalışıyorum yeni üye olduğum için

Neden bi aciklama yapmadan hesaplar pasif
Açıkçası ben bu siteyi pek anlamadım yeni yeni çözmeye çalışıyorum yeni üye olduğum için
ben de tam anlamış değilim ama 3 arkadaş whatsapp grubu kurdu ve bu site yönetimi tarafından yasaklanan bir şey. kullanım sözleşmesinde var, bu yüzden hesaplar pasifleşmiş olabilir yani site yönetimi tarafından kapatılmıştır. diğer arkadaşlar varsa onları bilmiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…