Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim son 3 4 aydır düzensizdi.kist çıktı en son doktora gittiğimde bende o yüzden korunmayı bıraktım çünkü önceki gebeliğimdede çikolata kisti vardı.ben korunmayı bıraktım buay ve yumurtlama testlerinden aldım.çünkü son aylar adetim düzensizdi.yumurtlamayı 16.gün gördüm ve o gün ve yumurtlamadan bir gün öncesini değerlendirdik.yumrtlamadan bir gün sonra çatlama oldu o gün değerlendiremedik.sonra 18.gün yeniden değerlendirdim.ve yumurtlama gününden sonra 10.gün kanda öğrenmiş oldum.herhangi bir kür yapmadım.yumurtlamayı yakalamak çok önemli ilkzdenememde hamile kaldım.dipnot ilişki günleri yatıyorum sabah banyo oluyordum.hemen ayağa kalkmamalısın.

Canım kan verirsen çıkar çünkü benimde öyleydi.kana geçmiştir .hemen bi koşu gidip gelsen kan versen.bizde çatlama ak burda.

Ben de bu ay ilk kez ovülasyon testi almıştım. Pozitif günü bir gün öncesi ve bir gün sonrasını değerlendirdik bat 26 nisan bekliyorum şuan.
Geçen ay da klomen +iğne olmuştum ama tutmadı. Teşekkür ederim cevabın için

hangi ovülasyon testini kullandınız

Ben kaybettiğim de ilkte yumurtlama pikten 12 satmıştım belirgin çizgiydi busefer çatlamadan sayayım bide öyle deneyim bakalımm
ben de normalde yarın gebelik testi yapacaktım ama akşamdan beri kocamla tartışıyorum, sabah kalktık kaldığımız yerden devam ettik resmen. yarın 30. gün adetimde, olursam olurum, olmazsam da günüm geçtikten sonra test yapacağım

En iyisi aslında adet günü ve adetten geçen günlerde yapılan test biz daha yumurtlama bir hafta geçiyo başlıyoruz hemen testlere mesela benim yumurtlama üzerinden 4gün geçti psikolojim bozuldu sağ kasığımda batmalar karnımda ağrılar bu sabah kusmalar gebelik belirtisi olarak görmüyorum ben hastalık hastası oldum

canım benim 11 nisanda çatladı yumurtam, çıksaydı şimdiye dek çıkardı diye düşünüyorum. erken gebelik testleri de negatif gösterdi. gebe olmadığıma kanaat getirdim ben, zaten kahverengi lekelenmem devam ediyor ısrarla. benim de lekelenme başladığından beri midem bulanıyor ama strestendir muhtemelen. evet, senin için de 4 gün çok erken, daha rahmine yeni iniyordur yerleşmek için gebelik oluştuysa. Allah hakkımızda hayırlısını versin

Bende umutsuzum Allah bilir artık ne desek boş 22.güne kadar beklicem 29 Nisan sabah idrarıyla testi yapıcam 1mayıs adet günüm

kız senin daha umutsuz olman için çok erken, dur bi bakalım
Diğerinde belirtilerim sekiz gün sonra başlamıştı eşimin çok sevdiğim tıraş losyonundan tiksinmiştim her sürdüğünde bayılarak kokladığım koku öğürmeme sebep oluyordu şimdi gidip gelip losyonu kokluyorum tiksincekmiyim diye

haydaaaaaaaaaaa yapmasana kızım şöyle şeyler. darlama vücudunu

hangi ovülasyon testini kullandınız
Canım Ben labouiq kullandım sabah 10dan 12 ye kadar hiçbir şey içmedim yemedim hep saat öğlen 12 de testimi yaptım.30 tane testten toplasan 2 tanesi sadece bozuk çıktı.yani oda Allah yapısı değil kul yapısı.o bozuk olduğunda testi tekrarladım doğru olanı baz aldım.yani ben memnun kaldım.ama eğer gebe olmasaydım bir ebenin günlüğünden strip çubuklu test siparişi verecektim.birde ovalasyon takipli diye bir sayfa var ordanda macun almayı düşünüyordum.ama şükür gerek kalmadı.ama genelde çubuk testleri öneriyorlar.ben kaset testle gebe kaldım.tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…