teşşekkür ederimm canımmmCanım Ben labouiq kullandım sabah 10dan 12 ye kadar hiçbir şey içmedim yemedim hep saat öğlen 12 de testimi yaptım.30 tane testten toplasan 2 tanesi sadece bozuk çıktı.yani oda Allah yapısı değil kul yapısı.o bozuk olduğunda testi tekrarladım doğru olanı baz aldım.yani ben memnun kaldım.ama eğer gebe olmasaydım bir ebenin günlüğünden strip çubuklu test siparişi verecektim.birde ovalasyon takipli diye bir sayfa var ordanda macun almayı düşünüyordum.ama şükür gerek kalmadı.ama genelde çubuk testleri öneriyorlar.ben kaset testle gebe kaldım.tercih sizin.
bana yine kızıcaksınız ama kargom geldi ve bie test daha yapmaya karar verdim ama inanın 3 lt su içmişimdir sabahtan beri daha fazla da olablr şimdi 2-3 saat sonra öıkan çizgi yarım saatte belirdi sanki git gide erken öıkcak gibiihaydaaaaaaaaaaayapmasana kızım şöyle şeyler. darlama vücudunu
Kuzuuuummm, canıııımmmmm, tatlıııııımmmm, sen hamilesin diyorum ben neden inanmıyorsun bana?@umudumann
bana yine kızıcaksınız ama kargom geldi ve bie test daha yapmaya karar verdim ama inanın 3 lt su içmişimdir sabahtan beri daha fazla da olablr şimdi 2-3 saat sonra öıkan çizgi yarım saatte belirdi sanki git gide erken öıkcak gibii
aa evet yasak var dimiKuzuuuummm, canıııımmmmm, tatlıııııımmmm, sen hamilesin diyorum ben neden inanmıyorsun bana?yarın gidip kan ver bak sokağa çıkma yasağı gelmeden, için rahat etsin.
30 büyük şehirden birindeysen evet varaa evet yasak var dimi
evet yasak ya30 büyük şehirden birindeysen evet var ☺
tabikide hoşgeldin canım benden bir gün sonrakızlar merhaba buraya yeni üye oldum ve katkısı olacağını düşünüyorum sizleri kendime yakın gördüm açıkçası kimseyle paylaşılmıyor böyle şeyler.. benimde bat 25 nisan beni de aranıza alır mısınız :))
İnşallah hepimiz güzel haberler alırıztabikide hoşgeldin canım benden bir gün sonra
bence reglisi düzenli olanlar bende dahil regli gecikene kadar test yapmyıp geckince bu ay kan vermyebgdelim yani mayıs içinKızlar ben bu kanla bakma olayini denedim6 7 test ziyan ettim resmen dogru duzgun bir sonuc alamadim. Yabancı forumlarda bununla ilgili epey topic var.hatta epey youtube videosu var. Kimi diyor sadece kan serumuyla ise yarar kimi diyor kanı sulandirin kimi sulandirmayin sadece kan damlatin kimi bikac damla idrarla karistirin vs. 4 tanesinde belirgin kuruma cizgisi olustu(yarim saat içinde) ve ben bugun adetime 11 gun olmasina ragmen tekrar adet oldum yani demem o ki bekleyin bekleyin bekleyin
Ya iste benim gibi duzenli olmayanlar kafayı yiyor o gun muydu bu gun muydu diye. Ben gecen ayi baz alarak 11 gun var zannediyordum mesela fakat 22 gunluk bir dongu oldu bu sefer. Umarım bekleyen herkes bu ay guzel haberler alırbence reglisi düzenli olanlar bende dahil regli gecikene kadar test yapmyıp geckince bu ay kan vermyebgdelim yani mayıs için
bence reglisi düzenli olanlar bende dahil regli gecikene kadar test yapmyıp geckince bu ay kan vermyebgdelim yani mayıs için
Şimdi şüpheye düştüm tekrar acaba yerlesme kanamasi mi diye. Öf ya sar baştanYa iste benim gibi duzenli olmayanlar kafayı yiyor o gun muydu bu gun muydu diye. Ben gecen ayi baz alarak 11 gun var zannediyordum mesela fakat 22 gunluk bir dongu oldu bu sefer. Umarım bekleyen herkes bu ay guzel haberler alır
Adet gibi koyu kanama mi geldi? Belki yerleşme belki rahme ilerlerken yaptığı kanamadır?Kızlar ben bu kanla bakma olayini denedim6 7 test ziyan ettim resmen dogru duzgun bir sonuc alamadim. Yabancı forumlarda bununla ilgili epey topic var.hatta epey youtube videosu var. Kimi diyor sadece kan serumuyla ise yarar kimi diyor kanı sulandirin kimi sulandirmayin sadece kan damlatin kimi bikac damla idrarla karistirin vs. 4 tanesinde belirgin kuruma cizgisi olustu(yarim saat içinde) ve ben bugun adetime 11 gun olmasina ragmen tekrar adet oldum yani demem o ki bekleyin bekleyin bekleyin
Peceteye cok az geldi once hafif kahve akıntı gibi sonra baktığımda bir damla kan şeklilde. Simdilik devam etmedi ama umitlenmek istemiyorum pek. Daha öncekilerde yasamamistim boyle bir şeyAdet gibi koyu kanama mi geldi? Belki yerleşme belki rahme ilerlerken yaptığı kanamadır?
Bilemedim o zamansaPeceteye cok az geldi once hafif kahve akıntı gibi sonra baktığımda bir damla kan şeklilde. Simdilik devam etmedi ama umitlenmek istemiyorum pek. Daha öncekilerde yasamamistim boyle bir şey
Maddiyattan demedim kuzu virüs den dolayı dedim, Elbet Allah büyük, bu arada hala olmadım bakalımİnşaallah canım inşaallah. Olsun Allah bebeğimizin de rızkını verir