Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar. Sat 27 mart bat 27 Nisan. Ocak 24 te boş gebelik geçirdim düştü. Bugün şiddetli kasık ağrısı ile gittim dr a ultrason da Rahim duvarı kalınlaşmış 20 mm lerde idi. Beta istedi 11,24 çıktı lakin hastanenin referans aralığı 0 ile 10 arası. 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi pozitif görünüyor dedi. Hem korkuyorum hem beklesem mi diyorum bat gününe kadar.
Canım merhaba benimde bat 25 nisan.değerim dün 12.95 çıktı.yani sende gibisin.ama mutlaka 2 gün sonra kan vermelisin çünkü doktor o iki değerin artışına bakacak sonra seni kese ve kalp atışı için çağıracak bu sürede sana büyük ihtimalle folik progestan yada aspirin verebilir.ben dün verdim yarın yine verip doktora gözükcem ona göre ilaç verecek.ve sanırsam 2 hafta sonra tekrar çağırcak.hamileliğin hayırlı olsun.bu arada adet günümüz gelmediği için böyle değerler.

usandım 😂😂 bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• 04280562-A265-4DFC-974F-FCA8016F6F7F.jpeg
    04280562-A265-4DFC-974F-FCA8016F6F7F.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 73
Canım merhaba benimde bat 25 nisan.değerim dün 12.95 çıktı.yani sende gibisin.ama mutlaka 2 gün sonra kan vermelisin çünkü doktor o iki değerin artışına bakacak sonra seni kese ve kalp atışı için çağıracak bu sürede sana büyük ihtimalle folik progestan yada aspirin verebilir.ben dün verdim yarın yine verip doktora gözükcem ona göre ilaç verecek.ve sanırsam 2 hafta sonra tekrar çağırcak.hamileliğin hayırlı olsun.bu arada adet günümüz gelmediği için böyle değerler.
Ayy canm hayırlı olsun. Yani var diyorsun. Elimde test var yapcam şimdi. Ksn vereyim mi diosun beklemekten yanayım ama. Birde kasık ağrım var belimde ağrıyor. Korkuyorum.

şimdide çizgi çıktı ya of delircem

Eklentiler

• 1D87C800-B88A-4E6C-B53F-B3015EA99432.jpeg
    1D87C800-B88A-4E6C-B53F-B3015EA99432.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 63
Folik asit 10 gün önce başlamıştım zaten diğer boş kese düşğkten sonra herhangi bir test yapmadım. Kan sulsndırıcı gerek duyarmı dr acaba.

Merhaba, hayırlı olsun hamileliğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. siz bu ay farklı birşey yapmış mıydınız nasıl hamile kaldınız yani kür, ilaç vs yada birşey yapmadan mı oldu

Merhabalar yardımcı olun lütfen 😞 6 aylık evliyim ilk bu ay yumurtlama günümde denedik adetim 5 gün geçti ve göğüs agrısı sık idrara çıkma kramp agrıalrım oldu test yaptırdım 1.20 çıktı geçen ay 0.5 di bu ay 1.20 oldu ve 1 gün sonra adet oldum ama herzamkinden farklı oldu rengi ve sancısı sizce
Kan testinizi tekrarlayın eğer artış varsa hamilesinuzdir.yoksa kimyasal gebelik yaşamışsınızdır.

X