Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba benimde bat 25 nisan.değerim dün 12.95 çıktı.yani sende gibisin.ama mutlaka 2 gün sonra kan vermelisin çünkü doktor o iki değerin artışına bakacak sonra seni kese ve kalp atışı için çağıracak bu sürede sana büyük ihtimalle folik progestan yada aspirin verebilir.ben dün verdim yarın yine verip doktora gözükcem ona göre ilaç verecek.ve sanırsam 2 hafta sonra tekrar çağırcak.hamileliğin hayırlı olsun.bu arada adet günümüz gelmediği için böyle değerler.

usandım bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• 04280562-A265-4DFC-974F-FCA8016F6F7F.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 73
Ayy canm hayırlı olsun. Yani var diyorsun. Elimde test var yapcam şimdi. Ksn vereyim mi diosun beklemekten yanayım ama. Birde kasık ağrım var belimde ağrıyor. Korkuyorum.

şimdide çizgi çıktı ya of delircem

Eklentiler

• 1D87C800-B88A-4E6C-B53F-B3015EA99432.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 63
Folik asit 10 gün önce başlamıştım zaten diğer boş kese düşğkten sonra herhangi bir test yapmadım. Kan sulsndırıcı gerek duyarmı dr acaba.

Merhaba, hayırlı olsun hamileliğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. siz bu ay farklı birşey yapmış mıydınız nasıl hamile kaldınız yani kür, ilaç vs yada birşey yapmadan mı oldu

Kan testinizi tekrarlayın eğer artış varsa hamilesinuzdir.yoksa kimyasal gebelik yaşamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…