Oooofff ben bunu asla yapamam. Kendini nasıl kanattın kız?Kızlar dün foto isteyen olmuştu net çıkmadı fotoda ama ikinci çizgi görünüyor merakla bekliyorum bende
Enjeksiyon iğnesini parmağımın ucuna hafifce batırdım kanadıOooofff ben bunu asla yapamam. Kendini nasıl kanattın kız?
Ama bir şey diyeyim mi 2. Çizgi gayet net çıkmışEnjeksiyon iğnesini parmağımın ucuna hafifce batırdım kanadı
İdrarla yapınca tek çizgi çıkıyor umarım sevincim kursağımda kalmaz 25 i bat bekliyorum bakalımAma bir şey diyeyim mi 2. Çizgi gayet net çıkmış
Merhaba çok değişik geldi yapdiginiz merak ettim gerçekten, bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz acaba.Kızlar dün foto isteyen olmuştu net çıkmadı fotoda ama ikinci çizgi görünüyor merakla bekliyorum bende
Hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahKizlar iyi aksamlaar burayada yazmak istesim batim 18 nisandi 19 unda lekelenme yasayinca mayis topigine gecmistim ama lekelenme yasamisim az once test yaptim yarin kan vermeye gidecegim .Eki Görüntüle 2623372
Tebrik ederim, hayırlısı olsunKizlar iyi aksamlaar burayada yazmak istesim batim 18 nisandi 19 unda lekelenme yasayinca mayis topigine gecmistim ama lekelenme yasamisim az once test yaptim yarin kan vermeye gidecegim .Eki Görüntüle 2623372
Emin olarak yapmadım tabiki ama sonuçta damlattigimiz sıvının HCG miktarına göre ölçüm yapıyor diye düşünüyorum 9-10 Nisan'da ovulasyon testim çok koyu renkti 11 nisanda açık renge döndüMerhaba çok değişik geldi yapdiginiz merak ettim gerçekten, bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz acaba.
Lekelenme yaşamadan önce test yapmışmiydinizKizlar iyi aksamlaar burayada yazmak istesim batim 18 nisandi 19 unda lekelenme yasayinca mayis topigine gecmistim ama lekelenme yasamisim az once test yaptim yarin kan vermeye gidecegim .Eki Görüntüle 2623372
Amin insalllah darisi tum isteyenlerin basinaaHayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah
Cok tesekkur ederimmTebrik ederim, hayırlısı olsun
neden test yaomıyorsunMaddiyattan demedim kuzu virüs den dolayı dedim, Elbet Allah büyük, bu arada hala olmadım bakalımama benim hep olur böyle geç biraz düzensiz umutlanamıyoruö çok
Ay çok sevindim çok. Maşaallah maşaallah. Gözün aydın canım.Kizlar iyi aksamlaar burayada yazmak istesim batim 18 nisandi 19 unda lekelenme yasayinca mayis topigine gecmistim ama lekelenme yasamisim az once test yaptim yarin kan vermeye gidecegim .Eki Görüntüle 2623372
Insallah canim benim beraberiz bak yakaladim seniAy çok sevindim çok. Maşaallah maşaallah. Gözün aydın canım.
Evet ama çok mutlu oldum inan ki. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat kılsın.Insallah canim benim beraberiz bak yakaladim seni
Amin insallah canim sen kan verdin mi tam takip edemedim burayi .Evet ama çok mutlu oldum inan ki. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat kılsın.
Hemen cikti mi cizgi? Bende de cikti ama yarım saat kadar sonraKızlar dün foto isteyen olmuştu net çıkmadı fotoda ama ikinci çizgi görünüyor merakla bekliyorum bende