Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize dua edecem inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız ben kan testi verdim öğlen sonucum 12.95 çıktı Allah'ın izni ile hamileyim.inşallah sizlerde hamile kalırsınız bat 24 25 di.
benimde 24 nisandı ama neyazk çıkmadııı hayırlı uğruşu olsun tekrardan çok dikkat et kendine de bebişinize de

ikinci çizgi yanlış yerde çıkmış müdahale edip geliyorum açık oper alcam

benimde 24 nisandı ama neyazk çıkmadııı hayırlı uğruşu olsun tekrardan çok dikkat et kendine de bebişinize de
sağol canım benim ...belki geç döllenme dur.ben takip ediyordum sürekli .belki seninki adetten sonra çıkar benimkide henüz çok yeni.cuma doktora gidecem bakalım daha ne diyecek.inşallah sende güzel haber alırsın

inşallah kuzum inşalalh

çizgilerin uzaklığı normalde öylemi olması gerekiyor testini bence pozitif.benimkide öyle çıkıyordu bugünkü attığımdada silikti .ben afedersiniz şöyle söyleyim ilişkinizin üzerinden 10 gün geçtiyse kanda mutlaka çıkıyor.benim bugün 10.günümdü kanda net çıktı

merhaba canm benmde bu gün 10 günüm senin testde cıktımı ?bi belirti varmıydı

gözün aydın olsun İnşAllah Bizede o sevinc tatmak nasip olsn

kuzum eğer kan olayına girip negatifi göürrsem öok üzülürümm burda neden çizgi ordaki onu anlamadım hiç görmüşmüydün böyle içini falan açtınmı daha önce

merhaba canm benmde bu gün 10 günüm senin testde cıktımı ?bi belirti varmıydı
Merhaba canım benim belirtilerim şöyle afedersin benim akıntım olmaz son iki gündür var heran olacakmışım gibi.bide benim hemen göğüslerim şişer hassaslaşır.dün gece rahmimde iğne gibi batmalar oldu.ve ben genelde sol yumurtalığıkden yumurtluyordum sağda kistim var.dün sola yatayım deyince iki dakka sonra bir ağrı girdi.yani o kısımda bir dolgunluk hissediyorum.açıkçası kramplardan anladım.sabeh test yaptım 1 dk da ikinci çizgi çıktı.öğlen 2 kan verdim sonuç hamileyim.binde beni takip ettiysen benim testlerde saatler sonra hep pozitif çıktı bugünkü yaptığımda ilk 5 dk da çıktı.darısı sizlere inşallah

bende hiç belirti yok canm zaten adetdede pek olmaz dün fazla akıntım vardı test yaptm ama malesef negatif ovudan 10gün gecti daha Artk adeti bekliycem Hayırlısı Olsun Kasık batmaları var benim solda İNŞALLAH SAĞ SALİM KUÇAĞINA AL

kuzum eğer kan olayına girip negatifi göürrsem öok üzülürümm burda neden çizgi ordaki onu anlamadım hiç görmüşmüydün böyle içini falan açtınmı daha önce
Ben neler yapmadık ki testle yatıp kalkıyorum.ışık tutmalar mı dersin neler neler.şimdi yine belli değilki benim testim de hayalet gibi .ama kanda net çıktı.

Benimde o kasık batmasından anladım.ben 7 aylık olduğum için gerçekten sabırsızım. Malesef adetimi bekleyemedim .cuma yı beklesem araya cumartesi pazar girecek malum bide 23 nisan .derken o bir haftada kafayı yerdim.meraktan.

benm cok umudum yok diye sadece bekliyorum Doktora gidip hüsran istemiyorum balımm

Benim de adet belirtilerim başlıyor, göğüs uçlarım sızlamaya başladı. Kasık ağrım arttı. Sanki adet kanı vajinamın ucunda bekliyor, kendimi sıksam akacak gibi... nerde görsem tanırım bu belirtileri

Cnm gözün aydın cok sevindim hadi darısı herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…