- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
Sağol canım darısı sanada olsun en yakın zamanda .dualarım sizinle.rabbimin izni ile sizlerde güzel haberler alacaksınız inşallahCnm gözün aydın cok sevindim hadi darısı herkese olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım darısı sanada olsun en yakın zamanda .dualarım sizinle.rabbimin izni ile sizlerde güzel haberler alacaksınız inşallahCnm gözün aydın cok sevindim hadi darısı herkese olsun
Kııız yaptınmı testi bişeyler çıkmışbakınız
Ciddimisin cnm ama oyle birşey olsa kimse gidip hastaneye kan vermez herhalde evde yaparlar bilemedim ilk kez duyuyorum açıkçasıKızlar merhaba nette gezinirken gördüm bu topigi ben geçen sene temmuz da 6 ayın sonunda hamile kaldim Eylül'de kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Aralık'ta yeniden bebiş çalışmalarına basladik. Bu aya kadar hamile kalamadim. Belirgin göğüs agrim var, batim 24-25 nisan ama çok meraklı olduğum için her gün ilk idrarla test yapıyorum bir kaç gündür hep negatif ben de dün ve onceki gün şöyle bir şey yaptım kana daha erken geçiyor ya HCG parmağımı deldim 3-4 damla kanı bir pet bardağa damlattim 3-4 damla su koydum karistirdim. Sıvı hale geldi idrar damlattigimiz teste damlattim ve iki günde de ikinci çizgiyi gördüm ama silik bir şekilde merakla bekliyorum şimdi. Bu arada yumurtlamam 9-10 Nisan'da iki gün oldu
Tabiki dogruluk payını bilmiyorum ben bir sağlık kabinine gitmiştim oradaki kadın benden kan aldı başka bir odaya gecti kapıyı yarım açık koymuştu o yaparken görmüştüm hamilelik yok demisti gerçekten de o ay hamile kalmadımCiddimisin cnm ama oyle birşey olsa kimse gidip hastaneye kan vermez herhalde evde yaparlar bilemedim ilk kez duyuyorum açıkçası
ben de seninle pik olarak aynıyım, 9-10 nisan iki gün pikti, 11 nisanda silikti, bat da aynı ve gebelik testleri bende de negatif ama bu yöntemi hiç duymamıştım. peki ne kadar sulandırsan da kandan dolayı test kırmızı olmuyor mu? bir de çok merak ettim, testin fotoğrafını koyabilir misin?Kızlar merhaba nette gezinirken gördüm bu topigi ben geçen sene temmuz da 6 ayın sonunda hamile kaldim Eylül'de kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Aralık'ta yeniden bebiş çalışmalarına basladik. Bu aya kadar hamile kalamadim. Belirgin göğüs agrim var, batim 24-25 nisan ama çok meraklı olduğum için her gün ilk idrarla test yapıyorum bir kaç gündür hep negatif ben de dün ve onceki gün şöyle bir şey yaptım kana daha erken geçiyor ya HCG parmağımı deldim 3-4 damla kanı bir pet bardağa damlattim 3-4 damla su koydum karistirdim. Sıvı hale geldi idrar damlattigimiz teste damlattim ve iki günde de ikinci çizgiyi gördüm ama silik bir şekilde merakla bekliyorum şimdi. Bu arada yumurtlamam 9-10 Nisan'da iki gün oldu
Sen bu ay hamile kalırsan hepimiz denerizTabiki dogruluk payını bilmiyorum ben bir sağlık kabinine gitmiştim oradaki kadın benden kan aldı başka bir odaya gecti kapıyı yarım açık koymuştu o yaparken görmüştüm hamilelik yok demisti gerçekten de o ay hamile kalmadım
aminn inşallah bitanemSağol canım darısı sanada olsun en yakın zamanda .dualarım sizinle.rabbimin izni ile sizlerde güzel haberler alacaksınız inşallah
inşalllahh canımmmsağol canım benim ...belki geç döllenme dur.ben takip ediyordum sürekli .belki seninki adetten sonra çıkar benimkide henüz çok yeni.cuma doktora gidecem bakalım daha ne diyecek.inşallah sende güzel haber alırsın
Açık kırmızı oluyor test kan sulandirildigi için testleri çöpe attım yarın tekrar yaparsam koyarım fotoben de seninle pik olarak aynıyım, 9-10 nisan iki gün pikti, 11 nisanda silikti, bat da aynı ve gebelik testleri bende de negatif ama bu yöntemi hiç duymamıştım. peki ne kadar sulandırsan da kandan dolayı test kırmızı olmuyor mu? bir de çok merak ettim, testin fotoğrafını koyabilir misin?
TamamdırAçık kırmızı oluyor test kan sulandirildigi için testleri çöpe attım yarın tekrar yaparsam koyarım foto
İnşallah hamileyimdir, sizlerde denersiniz batı beklerken ama denemeye gerek kalmadan rabbim kucaginizi doldursun dilerimSen bu ay hamile kalırsan hepimiz deneriz
Cok enteresan ben de ilk defa duydum ama denemekte fayda varKızlar merhaba nette gezinirken gördüm bu topigi ben geçen sene temmuz da 6 ayın sonunda hamile kaldim Eylül'de kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Aralık'ta yeniden bebiş çalışmalarına basladik. Bu aya kadar hamile kalamadim. Belirgin göğüs agrim var, batim 24-25 nisan ama çok meraklı olduğum için her gün ilk idrarla test yapıyorum bir kaç gündür hep negatif ben de dün ve onceki gün şöyle bir şey yaptım kana daha erken geçiyor ya HCG parmağımı deldim 3-4 damla kanı bir pet bardağa damlattim 3-4 damla su koydum karistirdim. Sıvı hale geldi idrar damlattigimiz teste damlattim ve iki günde de ikinci çizgiyi gördüm ama silik bir şekilde merakla bekliyorum şimdi. Bu arada yumurtlamam 9-10 Nisan'da iki gün oldu
Benim reglim 3 gun geçti ve test negatif ben kendime kızmaya başladım artık. Keşke olduğunda hemen anlasakİlişkiden bir hafta sonra ,Adetime 6 gün kala kasıklarımda sancım başladı, çok hafif kahverengi leke var, midem yanıyor, göğüslerim çok hassas ama adet döneminde de hassas olduğu için önemsemiyorum bu belirtiyi ve çoğunlukla uykuluyum. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bu kadar belirti psikolojikse kendime çok kızıcam ne bu naz bir mızmızlık
Elinizde idrar testi varsa her sabah yapabilirsiniz koyulaşmayı gorursunuz bata kadar. Degeriniz gebelik gosteriyor ama bu kadar onceden cikması süper. Insallah sorunsuz bir surec yasarsinizMerhaba hanımlar. Sat 27 mart bat 27 Nisan. Ocak 24 te boş gebelik geçirdim düştü. Bugün şiddetli kasık ağrısı ile gittim dr a ultrason da Rahim duvarı kalınlaşmış 20 mm lerde idi. Beta istedi 11,24 çıktı lakin hastanenin referans aralığı 0 ile 10 arası. 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi pozitif görünüyor dedi. Hem korkuyorum hem beklesem mi diyorum bat gününe kadar.
Dün yaptım testi akşam ucuz olan testlerden bişey çıkmadı ama 5 dk bekledim 7.dk da attım çöpe. İlk boş gebeliğim de de 6 gün kala 15 lerde değer ile öğrenmiştimElinizde idrar testi varsa her sabah yapabilirsiniz koyulaşmayı gorursunuz bata kadar. Degeriniz gebelik gosteriyor ama bu kadar onceden cikması süper. Insallah sorunsuz bir surec yasarsiniz